Veho Pebble Pro XT-13200mAh - prenosna baterija

Koda: 11-137
U$108.90 Cena brez DDV: U$90.75
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Prenosna baterija in polnilnik Veho Pebble XT 13200mAh za prenosnike, mobilne telefone, MP3 predvajalnike, naprave GPS, kamere in drugo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Prenosna baterija in polnilnik Veho Pebble XT 13200mAh za prenosnike, mobilne telefone, MP3 predvajalnike, naprave GPS, kamere in drugo.

PEBBLE ™ Pro-XT je obvezen pripomoček za vse tiste, ki se pri potovanju ali pri daljšem času oddaljujejo od glavne moči. PEBBLE ™ Pro-XT ima 10 priključkov za najbolj priljubljene prenosnike / notesnike / tablične računalnike in 5 priključkov za najbolj priljubljene telefone (Samsung / Micro USB / Mini USB).

PEBBLE ™ Pro-XT ima možnost, da izberete pravilno napetost za vašo napravo in možnost hkratnega polnjenja vašega prenosnega računalnika in telefona. PEBBLE ™ Pro-XT ima več regionalnega adapterja za polnjenje, tako da lahko napolnite ne glede na vaš končni cilj.

Ne samo, da zaračuna priljubljene mobilne naprave, kot je iPhone (Uporaba lastnega kabla), Blackberry, iPad pa zaračunava tudi najpogostejša prenosna računalnika.

S svojo masovno oceno 13.200 mah lahko iPhone napolni več kot 10-krat in s 5 različnimi nasveti za mobilne telefone in 10 različnimi nasveti za prenosnike (16v in 19v pri izhodu 3,5 A) je resnično univerzalen.

* Upoštevajte, da ta izdelek ne vključuje priključka Apple Lightning *
Veho Pebble Pro XT-polnilnik in baterija za prenosni računalnik in tablični računalnik

Ključne funkcije:

- Velika kapaciteta 13200 mAh, ki lahko podaljša večino priljubljenih prenosnih računalnikov / netbooks / tabličnih računalnikov do 3,5 ampa z najmanj 2 do 5 ur uporabe (odvisno od specifikacije naprave)
- 10 priključkov za najbolj priljubljene prenosnike / netbooks / prenosne računalnike in 5 priključkov za prenosne naprave za prenosne naprave Blackberry / pametne telefone / druge USB naprave
- samodejni izklop za zaščito pred kratkim stikom, prekomernim tokom, prekomernim polnjenjem in prekomernim praznjenjem
- Dvojno polnjenje za prenosni računalnik in telefon ob istem času
- Vožnja z glavno napetostjo za več regij, primerna za ponovno polnjenje v gibanju, v kateri koli državi.

Okence Vključuje:

- Pebble Pro
- 10 priključkov za prenosnike
- 5 priključkov za telefone
- Adapter za polnjenje v več regijah
- Torbica
- Navodila

Upoštevajte, da VCC-A010-PRO-XT trenutno ne vsebuje vrha za polnjenje katerega koli Macbook-a. Upoštevajte tudi, da je PEBBLE ™ Pro-XT namenjen samo za polnjenje prenosnih računalnikov in prenosnih računalnikov prek priključka DC in naprav, ki jih je mogoče napolniti z USB-jev prek vrat USB. Ne bo zaračunaval drugih elektronskih naprav, ki ne spadajo v nobeno od teh kategorij.


Veho Pebble Pro-XT baterija in polnilnik za prenosni računalnik in tablični računalnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene