RGB LED očala z različnimi animacijami

Koda: 27-029
U$196.90 Cena brez DDV: U$164.08
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

RGB LED očala z različnimi animacijami - programljive LED kozarce z 68 barvnimi pikami. Postala boš svetloba.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

RGB LED očala z različnimi animacijami - programljive LED kozarce z 68 barvnimi pikami. Če želite biti pozorni in želite povsod povsod presegati, samo verjite, da bodo ti očala vaša najboljša izbira. Izbirate lahko med ogromnim številom animacij, ki se bodo pojavile na očalih RGB.

Vsak dan lahko spremenite barvno animacijo in še vedno boste imeli veliko zabave z njo. Oni so najboljši način, da dobite pozornost na zabavah, koncertih ali diskotekah. RGB LED očala nimajo vgrajene baterije. Če ga želite uporabiti, morate priključiti zunanji polnilnik kot dodatno opremo.

RGB LED očala so programirana očala z 68 barvnimi pikami na sprednji strani. LED diode lahko prikažejo različne barve z mešanjem ravni rdeče, zelene in modre barve. Kot tudi zaslon LED na računalniku ali telefonu. Integriran mikrokrmilnik Arduino nadzoruje barvo vsakega piksla, da prikaže široko paleto barvnih animacij. Čeprav so svetleče diode svetle od zunaj, res svetle ... so skoraj nevidne od znotraj. Precej enostavno lahko vidite skozi razreze kozarcev.

Opozorilo: ko nosite te kozarce, boste v središču pozornosti! Nemogoče je spregledati očala in takoj pridruži stik z ljudmi. Postala boš svetloba in ljudje, ki jih boste ustavili, da bi se pogovorili s teboj.

Kaj boste dobili? Dobili boste LED ploščo z 68 barvnimi piksli, kontrolno ploščo, rezervno "hacker" ploščo za dodajanje lastnega vezja in namestitveni komplet, ki je potreben za namestitev okvira + majhnega šestkotnega ključa. Prav tako boste dobili poseben tanek kabel za priključitev na vir energije. Kabel USB je zelo tanek za optimalno obrabo.

RGB LED očala

RGB očala so izdelana izključno iz skrbno izdelanih tiskanih vezij. Običajno je PCB (tiskana vezja), skrita v zaprtem prostoru, vendar smo uporabili 3D modeliranje in natančne proizvodne tehnike, da smo ustvarili sestavljivo sestavino sestavin, ki je zelo močna. Zložijo in raztegnejo se tako kot trenutna sončna očala. Vsi elektronski deli so izpostavljeni. Priporočamo, da pazite, da ne padete neposredno na tla in v vodo.

Komplet RGB očal prihaja z elektronskimi komponentami, popolnoma sestavljenimi, vendar zahteva nekaj mehanskih inštalacij (brez spajkanja). Morate sestaviti več kosov skupaj (to je precej zabavno in traja približno 15 minut), namestite osem vijakov in priključite kabel. Paket je opremljen s hex ključem, potrebujete tudi majhen Phillips izvijač, majhne klešče ali pinceto ter varnostno nit ali lepilo.

Vir energije. Za razliko od enobarvnih LED matričnih očal RGB očala imajo vgrajeno baterijo. Potrebuje veliko več energije, zato smo se odločili, da bomo vključili tanek napajalni kabel USB, ki ga lahko priključite na široko paleto prenosnih baterij za polnjenje USB (lahko kupite v naši e-trgovini kot dodatna oprema).

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene