Igrače za napihljive vode - Red Peacock XXL

Koda: 201-007
79,00 € 59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Igrače za napihljive vode - Red Peacock XXL je odlično darilo za presenečenje vaših otrok ali partnerja v poletni sezoni.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Igrače za napihljive vode - Red Peacock XXL je odlično darilo za presenečenje vaših otrok ali partnerja v poletni sezoni. Pozabite na klasično, nevsiljivo napihljivo blazino in tokrat vzemite ekskluziven kos , s katerim v vročih poletnih mesecih uživate v zabavi v vodi . Ali greste na počitnice v morje ali jezero? Ne pozabite vzeti tega elegantnega napihljivega blazinice, da boste pozorni, predvsem pa boste doživeli smešne situacije in nepozabne dogodivščine z družino in prijatelji. Kdaj se zabavajte, če ne med poletnimi počitnicami? Ogromne dimenzije in originalni dizajn napihljive podloge zagotavljajo, da boste v središču pozornosti na vsaki vodni zabavi. Neverjetno napihljivo blazino, ki jo boste ljubili vi in ​​vaši prijatelji.

Igrače za napihljive otroke in odrasle za kopanje v vodi bodisi na morje ali do bazena - ogromne elegantne napihljive blazinice. Uživajte poleti v odličnem slogu!

inflatokacka červené pav

Ustvarite edinstveno estetsko in zabavno vzdušje doma z ogromno plavajočo živaljo v vašem bazenu. Zahvaljujoč preveliki velikosti , napihljiv podstavek ponuja veliko prostora za dve odrasli, da uživajo sprostitev, sončenje in vodno zabavo s svojim partnerjem. Napihljiva blazina je primerna za preživljanje časa v bazenu, jezeru, plaži ali na vrtu kot ležalnik. XXL napihljive blazinice so našli tudi svoje mesto v svetu slavnih, kjer so zelo priljubljeni in priljubljeni, saj zagotavljajo pravo zabavo. Izdelani so iz visoko kakovostnega PVC materiala in vključujejo dva enostavna ročaja za manipulacijo in neovirano vožnjo po vodi.

XXL rdeča pav

V e-trgovini imamo na voljo več modelov teh zabavnih pnevmatik, zato imate edinstveno priložnost, da izberete najprimernejši in uživate poleti v odličnem slogu.

Specifikacije - Napihljiv rdeči pavšek:

  • Material: visokokakovostni PVC
  • Dimenzije: Dolžina 1,9 m, Širina 1,6 m, Višina 1,5 m
  • Teža: 2,7 kg

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene