Lebdeče napihljivo držalo za skodelico - Samorog

Koda: 201-020
9,00 € Cena brez DDV: 7,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Lebdeče napihljivo držalo za skodelico - Samorog bo poskrbel za vašo pijačo v bazenu. Mini napihljivo kolo za pijačo Unicorn bo polepšalo vaš poletni dan.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Lebdeče napihljivo držalo za skodelico - Samorog bo poskrbel za vašo pijačo v bazenu. Mini napihljivo kolo za pijačo Unicorn bo polepšalo vaš poletni dan. Doživite pravljično poletje z napihljivim lebdečim držalom za skodelice Unicorn in si privoščite mir in sprostitev, ki si jo zaslužite zahvaljujoč držalu za skodelice Unicorn.

Napihljivo držalo za skodelico v obliki elegantnega samoroga bo poskrbelo za vašo pijačo v vseh pogojih. Ne očara le s svojo praktičnostjo, ampak tudi s stilom. Lebdeče držalo za pijačo ne izpolnjuje le funkcionalnosti držala, ampak postane tudi zabavna igrača za otroke. Čudovit samorog so sanje vsakega otroka. Očarljivo držalo za skodelico se popolnoma prilega tako otrokom kot odraslim.

Lebdeče držalo za skodelice za bazen Unicorn

držalo za pijačo za bazen samorog

Mitski samorog v mavričnih barvah - edinstveno držalo ne le za pijačo.

Veselo držalo za skodelico v obliki samoroga je vsestransko uporabno in ga ne uporabljate le za pijačo. Igrivi napihnik bo zaščitil alkoholno ali brezalkoholno pijačo, kozarec sladoleda ali orošeno pločevinko okusne pijače, sadnega soka ali kozarca osvežilne pijače. Tudi majhen hišni ljubljenček se lepo prilega v napihljivo držalo . Privoščite svojemu ljubljenčku ležerno namakanje na soncu in veliko zabave. Lebdeče držalo v obliki samoroga je primerno tudi kot držalo za pametni telefon, mini zvočnik ipd. Otroci bodo še posebej navdušeni nad tem, da bodo imele svoje najljubše igrače pri roki.

Napihljivo držalo za pijačo Unicorn

Trendovsko držalo za pijačo navdušuje s svojo kakovostjo, vzdržljivostjo in vsestransko uporabo.

Ni vam več treba skrbeti za pijačo ali dragocenosti, lahko uživate v poletju in prepustite vso odgovornost veselemu držalu za skodelico Unicorn . Močno držalo za pijačo je popolno za vse ljubitelje mitskega samoroga. Lebdeče držalo za pijačo lahko vzamete s seboj kamor koli. Ne samo v masažno kad, ampak tudi na plažo, na morje, na jezero ali bazen, k prijateljem ali družini, na zabavo ob bazenu ali prijeten počitek na ležalniku. Prisrčen samorog izstopa s kakovostnim PVC materialom in modernim dizajnom. Zgrabite svoje kompaktno napihljivo držalo in osupnite vse s svojim edinstvenim dizajnom.

Bazensko mini kolo za pijačo Unicorn

Tehnični podatki:

  • Material: PVC
  • Barva: bela


Vsebina paketa:

1x Napihljivo držalo za skodelico v obliki samoroga

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene