Napihljiv flamingo - Summer hit!

Koda: 201-001
79,00 € 69,00 € Cena brez DDV: 57,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napihljivi flamingo spada v XXL inflatable, ki so absolutni zadetek poletne sezone - igrače za otroke in odrasle.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Napihljivo flamingo spada v XXL inflatable, ki so absolutni hit poletne sezone. Pozabite na klasično, nevsiljivo napihljivo blazino in tokrat vzemite ekskluziven kos , s katerim v vročih poletnih mesecih uživate v zabavi v vodi . Ali greste na počitnice v morje ali jezero? Ne pozabite vzeti tega elegantnega napihljivega blazinice, da boste pozorni, predvsem pa boste doživeli smešne situacije in nepozabne dogodivščine z družino in prijatelji. Kdaj se zabavajte, če ne med poletnimi počitnicami? Ogromne dimenzije in originalni dizajn napihljive podloge zagotavljajo, da boste v središču pozornosti na vsaki vodni zabavi. Neverjeten napihljiv blazinček, ki ga boste ljubili vi in ​​vaši prijatelji.

Igrače za napihljive otroke in odrasle za kopanje v vodi bodisi na morje ali do bazena - ogromne elegantne napihljive blazinice. Uživajte poleti v odličnem slogu!

XXL napihljiv flamingo

Ustvarite edinstveno estetsko in zabavno vzdušje doma z ogromno plavajočo živaljo v vašem bazenu. Zahvaljujoč preveliki velikosti , napihljiv podstavek ponuja veliko prostora za dve odrasli, da uživajo sprostitev, sončenje in vodno zabavo s svojim partnerjem. Napihljiva blazina je primerna za preživljanje časa v bazenu, jezeru, plaži ali na vrtu kot ležalnik. XXL napihljive blazinice so našli tudi svoje mesto v svetu slavnih, kjer so zelo priljubljeni in priljubljeni, saj zagotavljajo pravo zabavo. Izdelani so iz visoko kakovostnega PVC materiala in vključujejo dva enostavna ročaja za manipulacijo in neovirano vožnjo po vodi.

napihljiv flamingo

V e-trgovini imamo na voljo več modelov teh zabavnih pnevmatik, zato imate edinstveno priložnost, da izberete najprimernejši in uživate poleti v odličnem slogu.

Specifikacije - Flamingo napihljiva blazinica:

  • Material: visokokakovostni PVC
  • Dimenzije: Dolžina 1,7 m, Širina 1,5 m, Višina 1 m
  • Teža: 1,3 kg

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene