Napihljiv za odrasle - beli pav

Koda: 201-009
79,00 € 59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napihljiv za odrasle - beli pav. Zagotavlja tropsko vzdušje, kamor koli ga vzamete, medtem ko služi za sproščanje in uživanje v vodi.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Napihljiv za odrasle - beli pav. Zagotavlja tropsko vzdušje, kamor koli ga vzamete, medtem ko služi za sproščanje in uživanje v vodi. Snemite klasičen nevsiljiv napihljiv sedež in tokrat tokrat vzemite ekskluziven kos , s katerim v vročih poletnih mesecih uživate v zabavi v vodi . Ali greste na počitnice v morje ali jezero? Ne pozabite vzeti tega elegantnega napihljivega obroča, da bi pritegnili pozornost, predvsem pa boste doživeli smešne situacije in nepozabne dogodivščine z družino in prijatelji. Kdaj se zabavajte, če ne med poletnimi počitnicami? Ogromne dimenzije in originalni dizajn napihljive podloge zagotavljajo, da boste v središču pozornosti na vsaki vodni zabavi. Neverjeten čoln, ki ga boste ljubili vi in ​​prijatelji.

Napihljivi prstani v vodo, bodisi v morje ali v bazen - ogromne elegantne napihljive ne samo za otroke ali za dve osebi. Uživajte poleti v odličnem slogu!

napihljiv sedež v bazen
Ustvarite edinstveno estetsko in zabavno vzdušje doma z ogromno plavajočo živaljo v vašem bazenu. Zahvaljujoč preveliki velikosti , napihljiv obroč ponuja veliko prostora za dve odrasli osebi, da uživajo v sprostitvi, sončenju in vodni zabavi s svojim partnerjem. Napihljiv plavajoči sedež je primeren za preživljanje časa v bazenu, jezeru, plaži ali na vrtu kot ležalnik. XXL podvodni plavalci so našli tudi svoje mesto v svetu slavnih, kjer so zelo priljubljeni in priljubljeni, saj zagotavljajo pravo zabavo. Izdelani so iz visoko kakovostnega PVC materiala in vključujejo dva enostavna ročaja za manipulacijo in neovirano vožnjo po vodi.

V naši e-trgovini imamo na voljo več modelov tega plavajočega float prstana, zato imate edinstveno priložnost, da izberete najprimernejše napihljive in uživate poleti v odličnem slogu.

Specifikacije - napihljiv beli pavboj:

  • Material: visokokakovostni PVC
  • Dimenzije: Dolžina 1,9 m, Širina 1,6 m, Višina 1,5 m
  • Teža: 2,7 kg

Razprava o izdelku (1)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Ter

Napihljiv za odrasle - beli pav

Tereza Hofmannová odgovori

Kakšna je njegova nosilnost?

Prevedeno iz: cs
Cool Mania

Napihljiv za odrasle - beli pav

Mario Bruchanik odgovori

Dober dan
Približno do 90 kg.

Prevedeno iz: cs
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene