Napihljivo držalo za kozarce Flamingo - mini napihljivo

Koda: 201-015
12,00 € Cena brez DDV: 10,00 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napihljivo držalo za kozarce Flamingo - mini napihljiv kovček za sprostitev z ohlajeno pijačo v roki. Držalo za pijačo v mini bazenu.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Napihljivo držalo za kozarce Flamingo - mini napihljiv kovček za sprostitev z ohlajeno pijačo v roki. Lebdeče držalo za pijačo za mini bazen je v koraku s časom in najnovejšimi trendi. Izvirno držalo bo popestrilo vsako zabavo. Napihljivo držalo v obliki flaminga je detajlno izdelano in njegova grafična obdelava naredi zelo prijeten vtis na oko. Veselo držalo v obliki flaminga bo všeč vsem, ki iščete praktično rešitev za odsotnost pijače v poletni sezoni. Vsak odrasel, najstnik ali otrok ga bo zelo cenil.

Flamingo - Napihljiva držala za kozarce

flamingo napihljivo držalo za skodelice lebdeče

Originalni gumenjak Flamingo bo poskrbel za prijetnejše vroče poletne trenutke ob morju.

Napihljivo držalo v obliki flaminga ima širok spekter uporabe. Vanj lahko shranite pločevinko alkoholne ali brezalkoholne pijače, kozarec neustavljivega soka, kozarec pijače ali sladoleda ali steklenico ohlajene vode. Praktično lebdeče držalo za skodelico izstopa po svoji trdnosti. Premagal bo tudi najburnejše morske valove. S seboj ga lahko vzamete ne samo na bazen, ampak tudi na plažo, na morje, na jezero, v jacuzzi. Skratka, uporabna je vedno in povsod.

napihljiv flamingo za skodelice kot držalo

Vztrajni flamingo bo dal celo življenje za vašo pijačo :)

Držalo za skodelico Flamingo je super kompaktno, zato ga lahko vedno nosite s seboj kamor koli. Lepo se prilega v torbo za plažo in še vedno boste imeli dovolj prostora. Očarljivo držalo za pijačo izstopa po visokokakovostnih materialih in trpežni površini. Flamingo bo držal katero koli pijačo, ki jo pripravite. Nikoli vam ni treba skrbeti za svojo pijačo, je v stabilnem položaju, tako da se ne bi smela razliti, vendar morate biti previdni. Uživajte v poletju polnem zabave ob svoji najljubši pijači kar v bazenu.

Plavajoče bazensko napihljivo mini kolo v obliki flamingaflamingo držalo za skodelicoBazen napihljiv za skodelice v obliki flaminga

Tehnični podatki:

  • Material: PVC
  • Barva: roza


Vsebina paketa:

1x Napihljivo držalo za skodelico v obliki flaminga

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene