Kolesarska čelada Inteligentna - Livall BH51M

Koda: 64-003
229,00 € 129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Biciklistična čelada Inteligentna - Livall BH51M s tehnologijo Bluetooth je bila zasnovana posebej za varnost kolesarjev, lahko služi kot naprava za prostoročno telefoniranje, hkrati pa zagotavlja do 270 ° vidnost LED luči za svetlobno signalizacijo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Biciklistična čelada Inteligentna - Livall BH51M s tehnologijo Bluetooth je zasnovana posebej za varnost kolesarjev, lahko služi kot naprava za prostoročno telefoniranje, ki zagotavlja do 270 ° prepoznavnost LED luči za svetlobno signalizacijo. Kolesarstvo je danes zelo priljubljena dejavnost, služi pa tudi kot oblika prevoza za delo, vendar ne smemo pozabiti na varnost. Eden od varnih elementov je čelada, katere glavna naloga je zaščititi glavo v primeru padca. Toda čelada lahko ponudi veliko več kot samo osnovno varnost.

Livall je prinesel edinstveno pametno čelado, ki združuje varnost, tehnologijo in dizajn v zelo visoki kakovosti, da bi vaše kolesarjenje užival v veselje. Do 12 prezračevalnih lukenj zagotavljata odlično prezračevanje čelade v vročem poletnem vremenu. Odlična in funkcionalna oblika omogoča Livall BH51M odlično čelado za vsakodnevno kolesarjenje ali druge športne aktivnosti.

Inteligentna čelada BH51M

Kvaliteta čelade je dokazana in potrjena tudi z mednarodnimi nagradami - čelada LIVALL je dobila številne nagrade za čelado BH51M, vključno z nagrado izdelka leta v kategoriji Urban v kolesarskem centru ISPO München 2018 (največji športni trg v Evropi) . Januarja 2018 je ta čelada prejela nagrado za inovacije "Tech for a Better World" na CES v Las Vegasu. Leta 2017 je čelada prejela nagrado "Pribor" na Eurobike in nagrado IFA Innovation Award "Sports Device".

Nagrade Livall BH51M

Vsak kolesar mora biti dovolj pozoren na cesti za dnevno in nočno varnost. S pametnimi čeladami Livall to ne bo problem, saj ima v ozadju integrirane intenzivne LED, ki so vedno vidne . Diode lahko prikazujejo tudi signalizacijo smeri vožnje . Sluąalke razpolagajo s kompletom Bluetooth z stereo zvočniki in z mikrofonom z zmanjšanim šumom okolja. Skozi Bluetooth se lahko z mobilnim telefonom povežete z prosto dostopno aplikacijo "Livall Riding" (iOS in Android), ki vam nudi vse informacije o kolesarjenju. Po seznanjanju vašega pametnega telefona s čelado imate na voljo nove funkcije, kot so sprejemanje klicev, poslušanje priljubljene glasbe ali navodila za navigacijo po telefonu.

Na voljo je tudi brezžična komunikacija med osebnimi čevlji Livall , ki temelji na radijskem oddajniku. Košara Livall izboljša varnost z vgrajenim tipalom šoka , ki v primeru padca pošilja SOS signal na privzeto številko kontaktne osebe z vašo trenutno lokacijo, če ostaneš nezavestna. Napajalnik čelade zagotavlja 600mAh polnilno baterijo, ki lahko ponudi do 10 ur na eno polnjenje pri LED signalizaciji in približno 3 do 6 ur pri poslušanju glasbe.

Čelada Livall BH51MLivall čelada

Čelada se aktivira z gumijastim gumbom na hrbtni strani čelade, magnetna polnilna vrata pa se nahajajo poleg gumba pod gumijastim pokrovčkom. Vsi deli so dovolj izolirani pred vodo in znojem. Za udobno upravljanje s čelado je vključen tudi brezžični krmilnik , ki je enostavno pritrjen na kolesne ročke z gumijastim trakom. Z ustreznim krmilnikom lahko aktiviramo smerno signalizacijo, prav tako odgovorimo na klic, prilagodimo glasnost zvoka, vklopimo fotoaparat na pametni telefon in nato posnamemo sliko ali vklapljamo oddajnik Walkie-talkie med čeladami Livall. Če ste aktivni kolesar, medtem ko uživate v sodobni tehnologiji, boste zagotovo cenili to pametno čelado. Ne le olajša komunikacijo med vožnjo brez ustavljanja, ampak tudi povečuje vašo varnost. Čelada se uporablja tudi pri vožnji s konjem, rolerji, rolkanje itd. V naši spletni trgovini boste našli tudi druge modele čelad Livall.

Livall appFunkcija aplikacije LivallLivall sos signalLivall čelada nastavljenaPodatki o vožnji s čelnimi čevlji Livall

Lastnosti:

plus Kakovostna čeladna zasnova
plus Prostoročni komplet Bluetooth / zvočnik
plus 270 ° vidljivost signalizacije LED
plus Opozorilo SOS v primeru padca
plus Življenjska doba baterije v čeladi do 10 ur

Specifikacija čelad Livall:

Model: BH51M
Obseg glave: 57 - 61 cm
Zadnje luči: skupinske LED
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, razpon do 10 metrov
Zvočniki: stereo 2x 0,5W
Mikrofon: -42 dB
Baterija: 600 mAh
Napajanje: DC-5V / 0,5A
Polnilna vrata: magnetni kabel USB
Čas polnjenja: 2 uri
Delovni čas: maks. 10 ur, poslušanje glasbe za 3 do 6 ur
Stanje pripravljenosti: maks. 180 dni
Delovna temperatura: 0 ° C do 40 ° C
Teža: 398 g

Specifikacija krmilnika Livall:

Model: BR80
Razpon čelade: 10 metrov
Gumbi: 4-smerni, funkcijski gumb, tipka za brezžični dostop, gumb za fotografiranje
Uporaba: za vse vrste koles
Baterija: 220 mAh
Pripravljenost: 2 leti
Dimenzije: 58 x 37 x 55 mm
Teža: 18 g

Paket vsebine:

1x Smart Livall kolesarska čelada
1x kabel USB
1x krmilnik Livall
1x Navodila za uporabo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (2)

100%