Prenosni avtomobilski mostiček + zunanja baterija Hummer H1 15000mAh za motorje do 7 L

Koda: 15-028
U$218.90 Cena brez DDV: U$182.42
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Prenosni avtomobilski akumulator + zunanja baterija Hummer H1 15000mAh za motorje do 7 L je inovativna naprava v kompaktni obliki, ki lahko zaženeta bencinsko ali dizelsko vozilo ali napolni vašo elektronsko opremo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Prenosni avtomobilski akumulator + zunanja baterija Hummer H1 15000mAh za motorje do 7 L je inovativna naprava v kompaktni obliki, ki lahko zaženeta bencinsko ali dizelsko vozilo ali napolni vašo elektronsko opremo. To je praktična in zmogljiva energetska banka, ki vam pomaga v vsakem izrednem položaju, bodisi na cestah ali doma. Zahvaljujoč odlični zmogljivosti, skupaj s priloženimi zaganjalnimi kabli, lahko zažene avtomobil tudi s popolnoma izpraznjenim akumulatorjem in zato hladno zimsko jutro ne bo več zaskrbljujoče. Nič več zapletenega zagona avtomobila z dolgimi zaganjalnimi kabli in sosedskim avtomobilom.

hummer H1 avto starter + powerbank

Prižgite varovalko v obliki močne moči, ki udari vaše vozilo in nikoli ne boste zamudili pri delu zaradi minus temperature ali ker ste pozabili ugasniti luči avtomobila. Nizka baterija vas nikoli več ne bo presenetila , s tem Hummer skakalom. Polje za začetek bo igrivo napolnilo katero koli elektronsko napravo , kot so mobilni telefon, prenosni računalnik, tablični računalnik, kamera, navigacija in še več z napajanjem 5 V DC. Z uporabo priloženega adapterja s priključkom 12V za avtomobilski vžigalnik lahko napajate vse elektronske naprave 12V , kot so ročni sesalnik, zračni kompresor, polirni stroj itd. Istočasno lahko polnilnik polnite ne samo doma, temveč tudi na ceste s priloženim avtomobilskim polnilnikom.

Hummer h1 starter baterija

Naprava vključuje tudi močno LED žarnico s 3 načini - normalno baterijo, SOS, stroboskop. Zahvaljujoč majhni velikosti in lahki teži je resnično praktičen prenosni pomočnik, ki ga lahko zlahka prilegajo žepu, torbici ali v avto. Zmogljiva in hkrati večnamenska Hummerova zagonska škatla z atraktivnim dizajnom z visoko kakovostjo obdelave je na voljo v naši spletni trgovini v treh modelih . Izberite glede na vaše potrebe in ne pustite ničesar naključja.

Lastnosti:

plus Zagon bencinskega / dizelskega motorja.
plus Power banka za različne elektronske naprave
plus LED žarnica z 3 načini
plus Praktične dimenzije

Specifikacije:

Kapaciteta akumulatorja: 15.000 mAh / 55,5 Wh
Tip baterije: Li-Ion
Čas delovanja baterije: 1000+
Čas pripravljenosti baterije: do 9-12 mesecev
Zagonski tok: 12V / 400A ~ 800A
USB izhod: 5V / 2,1A; 5V / 1,1A
Izhod: 12V / 10A
Vhod: 14V / 1A
Delovna temperatura: -20 ° C do 60 ° C
Dimenzije: (W) 8,4 cm (H) 18,3 cm (H) 3 cm
Teža: 590 g

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

99%