Avtomobilski fotoaparat z LIVE GPS sledenjem PROFIO sledilni cam X1 - dvojni objektiv + 3G WiFi

Koda: 14-029
U$328.90 Cena brez DDV: U$274.08
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Avtomobilska kamera PROFIO Tracking Cam X1 kot prva na svetu ponuja GPS sledenje vozil preko aplikacije v mobilnih napravah, kot tudi "živi" pogled na dejansko vožnjo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Avtomobilska kamera PROFIO Tracking Cam X1 kot prva na svetu ponuja GPS sledenje vozil preko aplikacije v mobilnih napravah, kot tudi "živi" pogled na dejansko vožnjo. Gre za videokamero z dvema avtomobiloma (spredaj in notranjost), kjer ima sprednja kamera FULL HD 1920x1080px ločljivost pri 30 sličicah na sekundo s kotom 140 stopinj in podporo 3G WiFi . Slike so shranjene na podprti pomnilniški kartici Micro SD do 32 GB . Telo kamere je izdelano iz visoko kakovostnih materialov, zaradi česar je odporen na visoke temperature ali izjemno mraz .

Profio Tracking CAM X1 je popoln in prefinjen način za povečanje varnosti vašega avtomobila s stalno spremljanjem ali zapleteno rešitev za podjetja za spremljanje svojega vozila park.

Ko vstavite kartico SIM v videokamero, bo ustvaril 3G WiFi dostopno točko (na kartici SIM morate imeti aktivirane podatkovne storitve) in uživate v brskanju po internetu kadarkoli in kjerkoli . V živo lahko gledate video posnetke iz kamere prek prosto dostopne mobilne aplikacije ( podpora za Android / iOS ), imenovano " Car Matrix ". S to aplikacijo je na zemljevidu mogoče tudi spremljati spletno GPS položaj vozila. Komplet kablov je namenjen neposredni povezavi s škatlo z varovalkami 12 / 24V , kar omogoča, da se fotoaparat avtomobila stalno napaja. Prednost je dvojni objektiv, ki zagotavlja zapise prednje ali zadnje (notranje) kamere, vključno z zvokom (lahko tudi izklopite zvočni posnetek). Notranja kamera ima IR nočni vid, ki ponoči lahko osvetli ves prostor vozila.

avto dvr z živim gps sledenjem

Z aplikacijo v mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku se lahko povežete z vašim vozilom.
Zemljevid prikazuje trenutno lokacijo s časom, hitrostjo in koordinatami GPS. Aplikacija podpira tudi ogled v živo.

GPS kamera v živo spremlja GPS

Uživajte v brezplačni storitvi GPS za sledenje preko spletnega vmesnika www.car-matrix.com

Nobene programske opreme ni treba namestiti. Vse je na voljo prek interneta iz spletnega brskalnika na namizju, prenosnem računalniku, tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu. Osnovna funkcija je sledenje motornega vozila, avtomobila ali tovornjaka. Če je vozilo na spletu, boste na zemljevidu videli trenutno lokacijo in sledili poti. Če je brez povezave, bo prikazana zadnja znana lokacija. Vsako vozilo ima po registraciji svojo identifikacijsko številko in z uporabo tega ID-ja lahko najdete vozniške zapise v svoji zgodovini vožnje. Po zagonu arhivirane vožnje lahko vidite gibanje na zemljevidu. V podrobnem razporedu si lahko ogledate, v kakšnem času in na katerem naslovu je bil natančno vozilo v tem trenutku. Posamezne postaje vozila so označene z rdečo zastavo na zemljevidu in vsebujejo informacije o tem, kako dolgo je vozilo parkirano na tem mestu. Datoteko lahko izvozite v obliki excel iz vožnje, v kateri lahko najdete točen čas in kraj vozila.

Funkcija GEO FENCE vam omogoča pošiljanje e -poštnega obvestila, ko zapustite označeni prostor (če voznik nehote zapusti načrtovano pot)

živa sledilna kamera profio
Kliknite za povečavo slike

Zelo zanimivo je funkcija LISTEN & TALK, tako da je mogoče neposredno poslušati in govoriti z avtomobilsko ekipo preko vgrajenih zvočnikov na fotoaparatu

avtomobilsko kamero s 3G

6 steklenih leč v objektivu

Materiali za visoke temperature, ki upirajo različnim voznim razmeram. Šestplastne steklene leče zagotavljajo visoko ločljivost posnetkov z odlično ravnjo barv za dnevno in nočno vožnjo.

avto kamera profio x1

Kakovost videa FULL HD 1080

PROFIO Caming Track X1 zagotavlja odlične zmogljivosti slike. Posnetki bodo posneti z veliko jasnostjo. Vse, kar je posnelo ta videokamera, bo preneseno na gladke in neverjetne videoposnetke.

ločljivost video kamere

Podpora funkciji WDR

Sledilna kamera PROFIO X1 podpira funkcijo WDR. WDR je najnovejša tehnologija, ki se uporablja v kameri, ne glede na to, ali je okolje preveč svetlo ali temno, je slika kamere vedno jasna in svetla.
profio WDR funkcija

Polna 3 pasovna pokritost s širokokotnim objektivom 140 °

Za zmanjšanje slepe točke, PROFIO Tracking Cam X1 uporablja stekleno lečo širine 140 °, ki udobno zajame 3 vozne pasove na cesti.
Avtomobilski fotoaparat Profio Sledilni odmik X1 kota pogleda

Mediatek pametni čip

Profi Tracking Cam X1 ima visoko zmogljiv čip MTK6580, ki zagotavlja majhno porabo energije, hkrati pa zagotavlja hitro, zmogljivo in stabilno delovanje fotoaparata.

Profio sledilni cam X1 močan čip

3G visoke hitrosti prenosa podatkov

Model kamere PROFIO Caming Track X1 podpira hiter prenos podatkov WCDMA 3G, ki lahko doseže hitrost do 7,2 MB / s. 3G prenos podatkov je skoraj 43-krat hitrejši od zastarelega omrežja 2G.
Profio sledilni cam X1 3G omrežje

Vibracijski alarm proti kraji

Naprava se po 5 minutah zaustavitve motorja vozila preklopi v način zaščite vozila. Če senzorji kamere zajemajo vibracije v vozilu, se alarm vklopi in opozori na obvestilo prek aplikacije za pametne telefone.

Profio sledilna kamera x1 vibracijski alarm

Snemanje v zanki

Video zapisi se shranijo na vstavljeni micro SD kartici po 3 minutah. Ko je pomnilniška kartica polna, najnovejše zapise za zajemanje dejanskih slik prepišejo najstarejše zapise. To zagotavlja neprekinjeno snemanje v zanki.

avto kamera profio x1

Vgrajen G-senzor

Pri zaviranju v sili ali pri udarcu G-senzor oceni resen položaj in začne samodejno shraniti snemanje. Kasneje zaklenjeni videoposnetek zaklene pred prepisovanjem, tako da ne bo prepisan, tudi če je pomnilniška kartica SD polna.

Profio kamera v avtomobilskem g-senzorju

Specifikacije:

Model: PROFIO Cam X1
Procesor: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3 GHz
Operacijski sistem: Android 5.1
Flash pomnilnik: eMMC Flash 8GB
RAM pomnilnik: DDR3L 1 GB Frekvenca 533MHz
GPS: GSM in WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Prednja kamera za ločljivost videa: Full HD 1080p s 30fps, H.264 kodiranje, nastavljiv kot streljanja FOV (D) 140 °
Notranja kamera za ločljivost videa: 640 * 480 slikovnih pik
Wi-Fi: 802.11 b / g / n, frekvenca 2,4 GHz, vroča točka
Oddaljeno sledenje: PC & App - PC Software: www.car-matrix.com , APP na mobilni telefon: CarMatrix
Live ogled: Obe dvojni fotoaparati preko APP-ja
G-senzor: Da
Mikrofon: Da
Vgrajeni zvočniki: Da
Podpira mikro SD: do 32 GB
Napajanje: 10V - 36V
Dimenzije kamere: 85 (L) * 55 (W) * 50 (H) mm
Teža kamere: 135 g
Delovna temperatura -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Vsebina paketa:

1x Avtomobilska kamera PROFIO sledilna kamera X1
1x Kabli, nastavljeni za neposredno povezavo s škatlo z varovalkami 12V / 24V - (dolžina 2 metra)
1x nosilec
1x 3M visoko lepljiva etiketa
1x ročno

vsebino fotoaparata Profio - Eagle Eye

profio elektronika Sledilna kamera X1 je vrhunski izdelek nove blagovne znamke PROFIO ELECTRONICS , ki je tesno specializirana za razvoj in izdelavo inovativnih kamer, ki v vsakodnevno uporabo prinašajo novo dimenzijo.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene