Pridobili smo: Certifikat kakovosti EN ISO 9001:2008

Media Leaders d.o.o. ima v lasti mednarodno priznan certifikat sistema vodenja kakovosti CMS EN ISO 9001:2008

Med glavne cilje družbe Leaders Media d.o.o. sodi doseganje najvišje ravni kakovosti storitev za stranke. Osredotočamo se na stalno izboljševanje dejavnosti naše organizacije in stalno delamo na doseganju naših ciljev na področju kakovosti izdelkov in storitev ter na področju izpolnjevanja mednarodnih standardov kakovosti. Rezultat naših prizadevanj je priznanje kakovosti opravljenih storitev ne le v spletnih trgovinah, ki jih upravlja družba Media Leaders d.o.o. med strankami in pridobitev mednarodno priznanega certifikata kakovosti. Zadovoljstvo naših strank in vseh zainteresiranih strani je osnovna predpostavka za naš dolgoročni uspeh.

EN ISO 9001:2008 določa zahteve za sistem vodenja kakovosti, kadar mora organizacija dokazati svojo sposobnost nenehno zagotavljati izdelke, ki izpolnjujejo zahteve strank in se osredotoča na povečevanje zadovoljstva strank s pomočjo učinkovite uporabe sistema, vključno s postopki za dosego nenehnega izboljševanja tega sistema. Vse zahteve tega mednarodnega standarda na splošno veljajo za vsako organizacijo, ne glede na njen tip, velikost in vrsto izdelkov, ki jih zagotavlja.

Certifikat potrjuje, da je sistem kakovosti družbe Media Leaders d.o.o. skladen z zahtevami sistema kakovosti EN ISO 9001:2008

iso certficiate