Aparat za izdelavo sladke vate - Nostalgia RETRO aparat za sladko nit

Koda: 11-544
59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Aparat za izdelavo sladke vate - Nostalgia RETRO aparat za izdelavo sladke nitke​ doma. Z aparatom za pripravo sladkorne vate lahko uživate v sladki vati kot v zabaviščnem parku.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Aparat za izdelavo sladke vate - Nostalgia RETRO aparat za izdelavo sladke nitke​ doma. Z aparatom za pripravo sladkorne vate lahko uživate v sladki vati kot v zabaviščnem parku ali drugem praznovanju. S kompaktnim strojem, ki ima nostalgičen retro dizajn in je zelo enostaven za uporabo , lahko naredite sladko vato v udobju svojega doma. Ta nepogrešljiva naprava za pripravo sladke vate bo najboljša paša za oči na otroških rojstnih dnevih in poletnih zabavah.

Aparat za pripravo sladke vate za dom v retro dizajnu - stroj za pripravo sladke vate

Izdelava sladke vate ne stane veliko, vendar je za vaše otroke bolj dragocena, kot si mislite. Otroci uživajo ob obisku živalskega vrta, zabaviščnih parkov ali festivala. Če želite družinska praznovanja ali otroško rojstnodnevno zabavo popestriti s sladko vato, nabavite ta aparat za pripravo sladke vate za vaš dom.

stroj za bombaž v retro stilu

Retro dizajn aparata za pripravo sladke vate

Poleg možnosti priprave sladke vate vas bo izdelovalec navdušil že na prvi pogled s svojim videzom, kot da bi se vrnil iz 50. let. Uporabite ga lahko za izdelavo bombažne bombaže iz granuliranega sladkorja in iz različnih bonbonov. Tako boste dobili pisane, vesele bombažne bombaže. Poleg tega je izdelava zabavna in boste z njo razveselili otroke.

stroj za sladko vato

Enostavna izdelava vate

Izdelovalec sladke vate je zelo enostaven za uporabo. Samo dodamo sladkor, vklopimo stroj in potem, ko se sladkorna vlakna oblikujejo, jih ovijemo okoli lesenih palčk. Če želite, da je sladkorna vata obarvana, dodajte le nekaj kapljic jedilne barve.

stroj za bombažno bombaž retro dizajn

Enostavno čiščenje in shranjevanje

Stroj je zelo kompakten in ga je mogoče razstaviti , zato je enostaven za čiščenje in zavzame minimalno prostora. V paketu je priložena merilna skodelica za sladkor. Če želite v nekaj minutah narediti sladko vato in razveseliti svoje otroke, vas bo aparat za sladko vato zagotovo prijetno presenetil.

Specifikacija:

  • Je enostaven za čiščenje
  • Priložen EU adapter
  • Material: ABS
  • Dimenzije: Ø 31 x 25 cm
  • Teža: 1,17 kg

Vsebina paketa:
1x aparat za pripravo sladke vate

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene