Parni čistilec za mikrovalovno pečico v obliki smešnega lika LADY

Koda: 11-524
9,00 € 4,00 € Cena brez DDV: 3,33 €
razprodano Žal je ta izdelek razprodan. Ta izdelek ni več na voljo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards

Parni čistilnik za mikrovalovno pečico v obliki smešnega lika LADY je popoln pripomoček za popolno čiščenje vaše mikrovalovne pečice.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Parni čistilec za mikrovalovno pečico v obliki smešnega lika LADY je popoln pripomoček za popolno čiščenje vaše mikrovalovne pečice. Preprosto dodajte vodo v posodo in vklopite mikrovalovno pečico za 5 do 8 minut na največjo moč. Opazujte, kako se para dviga iz glave majhne figurice, ko se dobesedno segreje od jeze. S paro je naknadno čiščenje mikrovalovne pečice resnično enostavno. Parni čistilec je odličen izum, ki mikrovalovno pečico ne samo odlično očisti, ampak je tudi lepega videza. Idealen bo tudi kot praktično darilo.

Parni čistilec za mikrovalovno pečico LADY

Parni čistilec za mikrovalovno pečico LADY

Čisti pred maščobo, maščobo in drugimi nečistočami

Mikrovalovna pečica se uporablja v skoraj vsakem gospodinjstvu. Nihče ne mara njenega umivanja. Lahko nas izčrpa in predvsem vzame veliko časa. Ta odličen izum bo cenil čisto vsak. Pomivanje mikrovalovne pečice še nikoli ni bilo tako enostavno. Jezna mama sprošča paro, zahvaljujoč kateri očisti mikrovalovno pečico maščobe, maščobe in drugih nečistoč. Umazanija se zlahka raztopi, dodan kis pa odlično uniči bakterije.

jezna mama, ker je mikrovalovno pečico očistila s paro

Preprosto delovanje

Zato je mikrovalovni parni čistilec pravi pripomoček, ki po zagonu izpusti paro in očisti mikrovalovno pečico maščobe, maščobe in drugih nečistoč. Pri uporabi le v merilno skodelico nalijte kis in vodo ter figuro postavite v mikrovalovno pečico. Nato prižgete mikrovalovno pečico in čiščenje se lahko začne. Ko lik izpusti vso paro, samo odprite mikrovalovno pečico in jo obrišite s suho krpo. Umazanija se bo raztopila in če boste vodi dodali kis, boste odstranili bakterije. Čist bo in pripravljen za pogrevanje naslednjega kosila ali večerje.

Specifikacija:

  • To je zabavno darilo
  • Je enostaven za uporabo in učinkovit
  • Materiali: ABS
  • Dimenzije izdelka: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Teža: 90 gramov


Vsebina paketa:

1x mikrovalovni parni čistilec

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene