Svetovni spomeniki 15 kosov - potisnite zatiče na lesene zemljevide

Koda: 66-056
40,00 € Cena brez DDV: 33,33 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Svetovni spomeniki 15pcs set - potisnite zatiči na lesenih zemljevidih. PUSHPINS - spomeniki, kot so svetovna čudesa

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Svetovni spomeniki 15pcs set - potisnite zatiči na lesenih zemljevidih. PUSHPINS - spomeniki, kot so svetovna čudeža, se uporabljajo za označevanje vaših najljubših stavb na vašem stenskem zemljevidu sveta , vaši spomeniki naj bodo pred vašimi očmi. Ste že od nekdaj občudovali veličanstvo EIFELOVEGA STOLPA ali pa vam je bolj všeč ponos azijske celine - VELIKA KINESKA ZIDA ali simbol novega sveta - ameriški STATUS SVOBODE ? V tem kompletu boste našli vse te spomenike in še veliko več . Leseni zemljevidi so zelo estetski in priljubljen dodatek vaši hiši / stanovanju, pisarnah ali poslovnim prostorom. Že izgledajo izvirno, toda s pomočjo teh zatičev jim boste dali poseben značaj . Natančna obdelava miniatur teh svetovno znanih zgradb bo zagotovo pritegnila pozornost vseh v vaši okolici.

TOP spomenikov, ki jih je zgradil človek na vašem zemljevidu.

spomeniki in ogledipotisne svetovne konstrukcije in zgradbe

Podrobna in izjemno kakovostna obdelava najbolj znanih stavb na svetu - iz lesa.

potisnite zatiči na leseni zemljevidpotisni spomenik - za lesen zemljevid

V tem kompletu boste našli naslednje svetovne zgradbe:

Kolosej - ruševine velikega amfiteatra v osrednjem Rimu - je trenutno arhitekturna prevlada Rima.
Eifflov stolp - je kovinska konstrukcija, zgrajena na Champ de Mars blizu Sene v Parizu, v času njene gradnje je bila najvišja stavba na svetu.
Sagrada Familia - je ogromna bazilika v Barceloni, ki se gradi že od leta 1882. Dokončana naj bi bila predvidoma leta 2026 - ob praznovanju 100. obletnice arhitektove smrti tega templja Antonija Gaudija.
Burg Khalifa - je nebotičnik v mestu Dubaj v Združenih arabskih emiratih, po zaključku leta 2010 pa je postal najvišja stavba na svetu brez primere.
Pagoda - oznaka za vzhodnoazijski tip templja, ki se uporablja za ohranitev svetih ostankov, vsako nadstropje ima drsno streho.
Poševni stolp v Pisi - ko je stavba dosegla tretje nadstropje in višino 11 metrov, se je obročasto dno nagnilo v stran za natanko 15 cm. Pisano je poskušal uravnotežiti nagib v četrtem nadstropju, vendar mu ni uspelo.
Big Ben - ime "Big Ben" se običajno uporablja za celoten stolp, v resnici pa je to ime največjega zvona v stolpu, ta zvonec vedno zazvoni vsako uro.
Piramide - so bile zgrajene kot grobnice starih vladarjev in njihovih družin, zlasti v času starega in srednjega imperija.
Zgradba parlamenta na Madžarskem - je eden od nacionalnih simbolov Madžarske in ena najstarejših vladnih stavb v Evropi. Od leta 1989 je postal tudi simbol vrnitve Madžarske k svobodi in demokraciji.
Kitajski zid - je stari utrdbeni sistem, ki se razteza po severni Kitajski, zgrajen je bil v času dinastije Ming in sega 8.850 km.
Taj Mahal - to je mavzolej v Agri v Indiji. zgradil Shah Jahan v spomin na svojo ženo Mumtaz Mahal, v marmor je bilo postavljenih 28 različnih vrst draguljev in dragih kamnov.
Machu Picchu - znano tudi kot Izgubljeno mesto Inkov, je mesto, ki so ga ustvarili Inki, na 2430 metrih nadmorske višine na gorskem grebenu nad dolino Urubamba v Peruju.
Kip svobode - New York. posamezni deli samega kipa so bili narejeni v Franciji pod vodstvom kiparja Frédérica Augusteja Bartholdija. Za ameriški narod je simbol svobode.
Sydneyjska operna hiša - njenega graditelja so navdihnili motivi iz narave, oblikujejo jo školjke ali labodi, ki želijo vzleteti. Najbolj znana stavba v Avstraliji.
Kip Jezusa Kristusa - (Kristus Odrešenik). Nahaja se na 700 metrov visokem griču Corcovado - Rio de Janeiro v Braziliji. Njegova višina je 30 metrov, na njem je upodobljen Kristus z iztegnjenimi rokami. Ta gesta naj bi izrazila sočutje in veselje do neodvisnosti.
Vsebina paketa:
15-krat potisne zapone, ki prikazujejo najbolj znane stavbe na svetu
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene