Svetovni spomeniki 15 kosov - potisnite zatiče na lesene zemljevide

Koda: 66-056
40,00 € Cena brez DDV: 33,33 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Svetovni spomeniki 15pcs set - potisnite zatiči na lesenih zemljevidih. PUSHPINS - spomeniki, kot so svetovna čudesa

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Svetovni spomeniki 15pcs set - potisnite zatiči na lesenih zemljevidih. PUSHPINS - spomeniki, kot so svetovna čudeža, se uporabljajo za označevanje vaših najljubših stavb na vašem stenskem zemljevidu sveta , vaši spomeniki naj bodo pred vašimi očmi. Ste že od nekdaj občudovali veličanstvo EIFELOVEGA STOLPA ali pa vam je bolj všeč ponos azijske celine - VELIKA KINESKA ZIDA ali simbol novega sveta - ameriški STATUS SVOBODE ? V tem kompletu boste našli vse te spomenike in še veliko več . Leseni zemljevidi so zelo estetski in priljubljen dodatek vaši hiši / stanovanju, pisarnah ali poslovnim prostorom. Že izgledajo izvirno, toda s pomočjo teh zatičev jim boste dali poseben značaj . Natančna obdelava miniatur teh svetovno znanih zgradb bo zagotovo pritegnila pozornost vseh v vaši okolici.

TOP spomenikov, ki jih je zgradil človek na vašem zemljevidu.

spomeniki in ogledipotisne svetovne konstrukcije in zgradbe

Podrobna in izjemno kakovostna obdelava najbolj znanih stavb na svetu - iz lesa.

potisnite zatiči na leseni zemljevidpotisni spomenik - za lesen zemljevid

V tem kompletu boste našli naslednje svetovne zgradbe:

Kolosej - ruševine velikega amfiteatra v osrednjem Rimu - je trenutno arhitekturna prevlada Rima.
Eifflov stolp - je kovinska konstrukcija, zgrajena na Champ de Mars blizu Sene v Parizu, v času njene gradnje je bila najvišja stavba na svetu.
Sagrada Familia - je ogromna bazilika v Barceloni, ki se gradi že od leta 1882. Dokončana naj bi bila predvidoma leta 2026 - ob praznovanju 100. obletnice arhitektove smrti tega templja Antonija Gaudija.
Burg Khalifa - je nebotičnik v mestu Dubaj v Združenih arabskih emiratih, po zaključku leta 2010 pa je postal najvišja stavba na svetu brez primere.
Pagoda - oznaka za vzhodnoazijski tip templja, ki se uporablja za ohranitev svetih ostankov, vsako nadstropje ima drsno streho.
Poševni stolp v Pisi - ko je stavba dosegla tretje nadstropje in višino 11 metrov, se je obročasto dno nagnilo v stran za natanko 15 cm. Pisano je poskušal uravnotežiti nagib v četrtem nadstropju, vendar mu ni uspelo.
Big Ben - ime "Big Ben" se običajno uporablja za celoten stolp, v resnici pa je to ime največjega zvona v stolpu, ta zvonec vedno zazvoni vsako uro.
Piramide - so bile zgrajene kot grobnice starih vladarjev in njihovih družin, zlasti v času starega in srednjega imperija.
Zgradba parlamenta na Madžarskem - je eden od nacionalnih simbolov Madžarske in ena najstarejših vladnih stavb v Evropi. Od leta 1989 je postal tudi simbol vrnitve Madžarske k svobodi in demokraciji.
Kitajski zid - je stari utrdbeni sistem, ki se razteza po severni Kitajski, zgrajen je bil v času dinastije Ming in sega 8.850 km.
Taj Mahal - to je mavzolej v Agri v Indiji. zgradil Shah Jahan v spomin na svojo ženo Mumtaz Mahal, v marmor je bilo postavljenih 28 različnih vrst draguljev in dragih kamnov.
Machu Picchu - znano tudi kot Izgubljeno mesto Inkov, je mesto, ki so ga ustvarili Inki, na 2430 metrih nadmorske višine na gorskem grebenu nad dolino Urubamba v Peruju.
Kip svobode - New York. posamezni deli samega kipa so bili narejeni v Franciji pod vodstvom kiparja Frédérica Augusteja Bartholdija. Za ameriški narod je simbol svobode.
Sydneyjska operna hiša - njenega graditelja so navdihnili motivi iz narave, oblikujejo jo školjke ali labodi, ki želijo vzleteti. Najbolj znana stavba v Avstraliji.
Kip Jezusa Kristusa - (Kristus Odrešenik). Nahaja se na 700 metrov visokem griču Corcovado - Rio de Janeiro v Braziliji. Njegova višina je 30 metrov, na njem je upodobljen Kristus z iztegnjenimi rokami. Ta gesta naj bi izrazila sočutje in veselje do neodvisnosti.
Vsebina paketa:
15-krat potisne zapone, ki prikazujejo najbolj znane stavbe na svetu
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene