Magnetne raznobarvne palice 36 kosov + srebrne kroglice 27 kosov

Koda: 21-015
39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Magnetne raznobarvne palice 36 kosov + srebrne kroglice 27 kosov. Ta komplet vsebuje 27 jeklenih srebrnih kroglic (premer 8 mm) in 36 magnetnih barvnih palic (dolžina 24 mm).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Magnetne raznobarvne palice 36 kosov + srebrne kroglice 27 kosov. Ta komplet vsebuje 27 jeklenih srebrnih kroglic (premera 8 mm) in 36 magnetnih barvnih palic (dolžine 24 mm), ki so izdelane iz materiala NdFeB (neodim). Še boljša prilagodljivost kroglic in palic, več možnosti za vašo kreativnost in domišljijo . Primerne so za razvoj motoričnih sposobnosti za vse starosti, ne glede na spol. Preprosto se boste zaljubili v te žoge Buckey Ball s palicami. Celoten komplet je dobavljen v praktični škatli iz pločevine. Kroglice so srebrne in palice imajo naslednje barve: 6 kosov vijolične, 6 kosov modre, 6 kosov zelene, 6 kosov rumene, 6 kosov oranžne, 6 kosov rdeče.

Idealno darilo za vas ali vaše najdražje

barvne kroglice magnetne

S temi magnetnimi kroglicami in palicami lahko ustvarite neomejene geometrijske ali abstraktne vzorce , spodbujate prožnost in gibanje rok in prstov, medtem ko se zabavate. Prenosna in primerna za potovanja , počitnice, sprostitev in zabavo s prijatelji. S tem kompletom magnetnih palic in kroglic pri ustvarjanju oblik ni omejitev ali omejitev. Ustvarite različne 2D in 3D oblike , zvezde, okraske, geometrijske oblike, zgradbe ali strukture v številnih kombinacijah. Odvisno je le od vaše domišljije in ustvarjalnosti.

Palice NeoCube s kroglicami:

Podpirajo ustvarjalnost in prostorsko domišljijo
Sproščajo napetost in stres
Primerno za trenutke sprostitve
Izboljšajo koncentracijo
Vadita gibljivost in spretnost prstov
Odkrijte magnetizem in eksperimentirajte s kroglicami

Paket vsebuje: 27 jeklenih kroglic (premer 8 mm), 36 magnetnih palic (dolžina 24 mm)
Barva: kroglice - srebrne, palčke - barvne: 6 kosov vijolične, 6 kosov modre, 6 kosov zelene, 6 kosov rumene, 6 kosov oranžne, 6 kosov rdeče

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene