Batman obrazna maska - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Koda: 88-280
32,00 € Cena brez DDV: 26,67 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Batman obrazna maska - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Batman kostum (maska) iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Batman obrazna maska - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Batman kostum (maska) iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nos maske je udobno in zračno.

Batmanova maska za karneval

Maske za noč čarovnic za dečke/deklice (otroke) ali odrasle

Batman je eden najbolj legendarnih komičnih likov in superjunakov. Njegova maska ujame značilen videz. Batman je znan po temni in skrivnostni osebnosti , ki se bori proti kriminalu v Gothamu. Batmanova maska vam omogoča, da se spremenite v ta ikonični lik in postanete varuh pravice na različnih kostumiranih dogodkih. Ta maska iz lateksa v obliki Batman zato je povsem idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, pustovanje, maškarado, razne zabave, rojstnodnevne zabave in drugo. Naše maske, kot je Batman , najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, v klubu, na zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

Batmanova maska za noč čarovnic

Pustne maske - Pustne maske iz lateksa za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, temveč tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske) so bili skrbno oblikovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti.

vsebina paketa:

1x Batman maska

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

98%
98%
Lucian

Batman obrazna maska - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Dobra maska za karneval
Trdna je
Dobro drži obliko

Vse v redu

Prevedeno iz: sk