Kostum - Iron Man

Koda: 91-002
59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Kostum - Iron Man - naša nova črtica je najboljša kostum Iron Man, ki jo lahko kupite. Preoblikujte v največjega junaka sveta kot Tony Stark

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Kostum - Iron Man - naša nova črtica je najboljša kostum Iron Man, ki jo lahko kupite. Preoblikujte v največjega junaka sveta kot Tony Stark. In prvič v zgodovini to licenčni Iron Man kostum vam omogoča, da ustrelil z roko odbijač. Karneval Morph kostumi, ki so najboljši za noč čarovnic, karneval, diskoteka, v klubu, na zabavi ali festivalu, so najbolj prava naložba za vas, če želite vzeti pozornost in biti še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Kostumi lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. In se pripravite na veliko fotografij in videoposnetkov, ker boste v središču pozornosti.

Ironman kostum

Kostumni karneval - dvojno šivanje po notranji strani kostuma zagotavlja dolgo življenjsko dobo, medtem ko dve zadrgi omogočata hitro in enostavno navijanje in raztegovanje. Posebna kombinacija materialov zagotavlja večjo privlačnost obleke in 13% spandex (elastan) zagotavlja ne samo odličen dizajn , ampak tudi udobno nošenje.

Kostumi so bili skrbno načrtovani z našim tajnim elastana mešanico, kar pomeni, da vam naša noša bolje prilega, trajajo dlje in vam prinašajo ure in ure zabave. S tako velikimi vzorci lahko Morph do vaših najljubših superheroj, neverjetnih živali in strašnih nočnih čarovnic.

Za več informacij:

Več zabave, več akcije, več prijateljev, več zgodb in izkušenj
Izdelana iz najkvalitetnejših materialov za maksimalno udobje in vzdržljivost.

morfske karnevalske kostume velikosti tabele

Morph obleka ne ustreza, kot tudi redna oblačila! Prosimo, da pazljivo pogledate naš grafikon velikosti, da se prepričate, da izberete pravo velikost. Izbira morph kostuma temelji na višini, zato ne skrbite, če imate večjo ali manjšo velikost obleke.

Razprava o izdelku (1)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Fil

Velikost obleke

Filip Daniel odgovori

Pozdravljeni, zanima me velikost. Visoka sem 190 cm, zato ne vem, ali mi bo velikost XL še pristajala? Hvala vam

Prevedeno iz: cs
Cool Mania

Kostum - Iron Man

Mario Bruchanik odgovori

Pozdravljeni, ja glede na tabelo bi vam moralo ustrezati.

Prevedeno iz: cs
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene