Obrazna maska Hellboy (Hudiček) - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Koda: 88-283
55,00 € Cena brez DDV: 45,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Obrazna maska Hellboy (Hudiček) - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Kostum (maska) Hellboy iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Obrazna maska Hellboy (Hudiček) - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Kostum (maska) Hellboy iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nos maske je udobno in zračno.

Hudičeva obrazna maska za pustno noč čarovnic

Hudičeva obrazna maska za pustno noč čarovnic

Maske za noč čarovnic za fantke in punčke (otroke) ali odrasle

Če si podrobneje ogledamo to masko Hellboya , neustavljivega demonskega junaka, bomo videli, da so podrobnosti točno takšne, kot bi jih pričakovali od tega ikoničnega stripovskega lika. Ta maska iz lateksa v obliki Peklenski deček zato je povsem idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, pustovanje, maškarado, razne zabave, rojstnodnevne zabave in drugo. Naše maske, kot je Hellboy, najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, v klubu, na zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

strašljiva roka kostuma za noč čarovnic

Pustne maske - Pustne maske iz lateksa za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, ampak tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske) so bili skrbno oblikovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti.

Maska za obraz za odrasle Hellboy

Vsebina paketa:

1x Hellboy maska

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene