Obrazna maska JigSaw - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Koda: 88-282
35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Obrazna maska JigSaw iz filma Žaga - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. JigSaw kostum (maska) iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Obrazna maska JigSaw iz filma Žaga - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Kostum (maska) JigSaw iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nos maske je udobno in zračno.

Žaga za obrazno masko JigSaw

Maske za noč čarovnic za fantke ali punčke (otroke) ali odrasle

Maska za noč čarovnic JigSaw , ki jo je navdihnil srhljivi lik Johna Kramerja, je odlična izbira za tiste, ki želijo v svoj kostum na noč čarovnic vnesti kanček teme in strahu. S to masko se lahko spremenite v JigSaw , ki je znan po svojih brutalnih testih in kaznovanju svojih žrtev, kar vašemu liku za noč čarovnic daje strašljiv in skrivnosten videz. Bodite pripravljeni, da boste v tem kostumu videti kot pravi predstavnik sveta grozljivk. Maska iz lateksa v obliki vbodne žage je naravnost idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maskenbal, razne zabave, rojstnodnevne zabave ipd. Naše maske, kot je JigSaw, najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, v klubu, na zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

žaga obrazna maska vbodna žaga

Pustne maske - Pustne maske iz lateksa za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, ampak tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske) so bili skrbno oblikovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti.

vsebina paketa:

1x JigSaw maska

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

99%
99%
Haloween maska

Obrazna maska JigSaw - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Dobro se drži obraza
Krepke barve

Super maska za zabavo, karneval ali noč čarovnic. Vse je bilo ok

Prevedeno iz: sk