Etikete za pijačo - Silikonski flomastri za skodelice v barvi ananasa - 6 kos

Koda: 94-035
12,00 € Cena brez DDV: 10,00 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Etikete za pijačo - Silikonski označevalci za skodelice z barvnim ananasom - 6 kosov bo popestrilo vsako skodelico ali kozarec in nihče več ne bo zamenjal skodelice.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Etikete za pijačo - Barvni ananasovi silikonski označevalci za skodelice - 6 kosov bo popestrilo vsako skodelico ali kozarec in nihče več ne bo zamenjal skodelice. Samo izberite svojo najljubšo barvo praktične dekoracije. Na svoj kozarec prilepite okusno etiketo z ananasom in kozarec je samo vaš, okrašen s pisanimi oznakami ananasa . Ste načrtovali veliko zabavo, pripravili kozarce za vino, pivo ali drugo pijačo, pa vas skrbi, da se bodo gostom pomešali kozarci?

Zabavne barvne nalepke so uporabne za vse, ki imate veliko zabavo ali veliko družinsko praznovanje in morate označiti kozarce, da ne bi prišlo do zmede. Praktični okraski poskrbijo za red v kaosu. Pametna etiketa je vedno pri roki, trdno drži na steklu in jo je mogoče večkrat uporabiti. Okusen ananas je higienska rešitev ne le za odrasle, ampak tudi za otroke.

Ananas etikete za kozarce - Barvne etikete za kozarce 6 kom

ananas etikete za skodelice pijače - oznake

Praktični in hkrati elegantni pomočniki - silikonske oznake za skodelice za veliko družino ali posebne dogodke.

Veseli okraski so primerni tudi za družine z otroki, ki se tako pogosto kregajo še za zadnji piškot. Ločevanje barv bo za otroke zelo zanimivo. Vsak dobi okusen ananas v najljubši barvi. Nikomur se ni več treba boriti za svoj pokal. Identifikacijske oznake na skodelici niso samo praktične, ampak tudi elegantne. Okusen pisan ananas za kozarce za vino se trdno prilepi na gladko površino, zato vam ni treba skrbeti za menjavo kozarcev. Silikonski separatorji za skodelice Pineapple čudovito popestrijo vaše dolgočasne, neokusne kozarce in jim dajo poseben pridih in barvo.

Etikete kozarcev za vino Ananas

označevalci nalepk za kozarce vina za ananas

Majhne ananasove etikete za vinske kozarce - red in čistoča v stilu.

Izbirate lahko med šestimi barvnimi silikonskimi ananasi. Etikete iz visokokakovostnega silikona so okolju prijazne. Enostavno jih položite na kozarec ali skodelico in zlahka se izognete zmedi in nemiru. Znamke na kozarcih bo cenil vsak poznavalec vin, ki ljubi svoj kozarec enako kot svojo pijačo. Vsakemu na zabavi privoščite kozarec za ananas. Etikete za vinske kozarce bodo končno naredile red na vaši kuhinjski omarici.

nalepka ananas na steklu - označevanje

Specifikacije izdelka:

  • Barva: mešana
  • Dimenzije: D 10 x Š 13 x V 2 cm
  • Material: silikon

Vsebina paketa:

1x set 6 nalepk za skodelice za ananas

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene