Koktajl mešalniki za pijačo - Pisani akrilni mešalniki z okraski za pijačo - Komplet 10 kosov

Koda: 94-037
22,00 € Cena brez DDV: 18,33 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Koktajl mešalniki za pijačo - Pisani akrilni mešalniki z okraski za pijačo - Set 10 kosov​. Ne glede na to, ali imate radi cosmopolitan, Blody Mary, pina colado, margarito ali mojito.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Koktajl mešalniki za pijačo - Pisani akrilni mešalniki z okraski za pijačo - Set 10 kosov​. Ne glede na to, ali imate radi cosmopolitan, Blody Mary, pina colado, margarito ali mojito. Pozabite na dolgočasne, medle in monotone mešalce za pijačo in svoji pijači dodajte barvite akrilne mešalce za koktajle z dekoracijo vaše najljubše poletne pijače. Popestrite svojo zabavo z izvirnimi pisanimi mešalniki za koktajle. Okrasite lahko katero koli pijačo, koktajl ali preprosto limonado. Unikatni mešalniki so primerni za družinska praznovanja s prijatelji, bare, klube, restavracije in diskoteke. Padel bo v oči marsikateremu gurmanu.

Mešalniki za pijače in koktajle - elegantni in dekorativni

Pisani mešalniki za koktajle - mešalniki

Plastični mešalniki za kozarce - dajte koktajlom svoj stil

Izbirate lahko med različnimi barvami z različnimi oblikami ročajev z različnimi motivi poletnih pijač. Ne glede na to, ali imate radi cosmopolitan, bloody mary, pina colado, margarito ali mojito , vam bomo podarili vaš sanjski koktajl v obliki mešalnika za vašo pijačo. Na koncu mešalnika za koktajle je kroglica, s katero lahko spretno zdrobite led ali sadje v svoji pijači. Velike okrasne koščke pijače spremeni v droben drobec. Navdušite svoje prijatelje s sodobnimi dodatki za pijače in koktajle.

Vesele mešalke z mini dekoracijo

Zanesljivi in ​​vzdržljivi mešalniki pijač bodo našli mesto tudi v vaši kuhinji.

Barvit mešalnik iz kakovostnega akrila poživi vsako pijačo. Zaradi trpežnega materiala zdrži marsikaj. Originalni mešalnik z dekoracijo je okolju prijazen, lahko ga uporabljate večkrat. Vzdrževanje je preprosto, v mešalniku lahko vedno znova uživate. Mešalo iz akrilnega stekla ni omejeno na poletno sezono, uporabite ga lahko kadarkoli, v kateri koli pijači. Vesele mini pijače in svetle barve bodo vašemu domu dale prijetno in pozitivno vzdušje.

plastični mešalniki za skodelice, pijače, koktajle

Tehnični podatki:

  • Material: akril
  • Dolžina 23 cm

Vsebina paketa:

1x set mešalnikov za koktajle z 10 okraski

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene