Markerji za pijačo - Barvni silikonski obročki (etikete za skodelice) - 12 kos

Koda: 94-036
12,00 € Cena brez DDV: 10,00 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Markerji za pijačo - Barvni silikonski obročki (etikete za skodelice) - 12 kos​. Silikonski trak kot oznaka za kozarec je idealen za degustacijo vin, praznovanje z družino in prijatelji.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Markerji za pijačo - Barvni silikonski obročki (etikete za skodelice) - 12 kos​. Silikonski trak kot oznaka za kozarec je idealen za pokušino vin , praznovanje z družino in prijatelji ali intimno srečanje, kjer se kozarci zlahka premešajo in se dobro prilega vesela oznaka . To pogosto povzroča zmedo in konflikte. To vam bodo rešili barvni ločevalniki za skodelice, ki se enostavno namestijo na rob ali na ozko nogo skodelice. Poživite svoje dolgočasne vinske kozarce s pisanimi etiketami. Izvirno orodje za vsako gospodinjstvo. Samo na kozarce, skodelice ali skodelice nanesite vpadljive oznake in zmede je konec!

Etikete za skodelice - barvni silikon - set 12 kos

silikonske etikete za skodelice - oznake

Navdušite svoje goste z modernimi in hkrati praktičnimi silikonskimi obročki za kozarce.

Domiselni prstani s skodelicami niso samo pragmatični, ampak tudi zelo modni. Eksotične blagovne znamke kozarcev za vino prinašajo slog in pridih tja, kjer tega ne bi pričakovali. Vaša očala bodo zacvetela v mešanici čudovitih barv, ki so vam najbolj všeč. Nad njimi ne bodo navdušeni le odrasli, tudi otroci. Bratje in sestre so pogosto tekmovalni in se celo borijo za preprosto skodelico. Pametni separatorji bodo vnesli red ne le v kuhinjo, ampak tudi v družinski krog.

obročki za vinske kozarce, barvne etikete

Obroči za vinski kozarec za vsako praznovanje

Magic markerji iz visokokakovostnega silikona so okolju prijazni. Zahvaljujoč prvovrstnemu materialu so mehke, nedrseče in trpežne. Prvovrstne etikete se ponašajo z enostavnim rokovanjem, predvsem pa z dolgo življenjsko dobo. Uporabljate jih lahko večkrat, saj so enostavni za čiščenje in higienski. Nalepke na skodelicah so preprosta rešitev za vaše težave. Brez njih si ne boste mogli predstavljati praznovanja.

markerji za skodelice pijače barvne etikete

Specifikacije izdelka:

  • Material: Silikon
  • Premer: pribl. 1,7 cm
  • Barva: mešana

Vsebina paketa - Markerji za skodelice:

1x set 12 oznak za skodelice

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene