Vinogradnik - SET ANGEL

Koda: 94-003
55,00 € Cena brez DDV: 45,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Vinogradnik - ANGEL SET, ki bo vaše vino postalo mehko in dovolj kisik. Ne izgubljajte časa z dolgotrajno pripravo vina.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vinogradnik - ANGEL SET, ki bo vaše vino postalo mehko in dovolj kisik. Ne izgubljajte časa z dolgotrajno pripravo vina. Preprosto vlijte vino v steklo skozi stojalo ANGEL in začnite uživati ​​v popolnem okusu.

Ljubitelji vina vedo, da je za doseganje čudovitega okusa najprej treba oksidirati vino. Za dosego tega učinka ni dovolj, da pustite odprto steklenico vina na mizi. Zahvaljujoč tej oksidaciji se bo vino okusilo čudovito po prvem požiranju. Vino prelijte skozi aerator. Vino oksidira in doseže svoj popoln okus.

Kako dekantirati vino brez profesionalnega dodatka sommelierja in izkušenj? Poskusite uporabiti stojalo ANGEL, uporaba je zelo preprosta in dekantiranje vina je zmanjšano na minimum. Dekantacija vina v carafe lahko traja nekaj minut, da doseže pravi učinek.

angelski dekanterji

Odlično stojalo ANGEL je sposoben poudariti okus in aromo vina neposredno iz steklenice z vlivanjem vina skozi stojalo v steklo. Dekantni lijak je opremljen s sito, ki ujame celo najmanjši sediment v vinu, zračni kanali pa v trenutku v celoti izpihajo vino. Obstaja preprostejši postopek, ki lahko poudari okus in aromo svojega vina, da ima odlične izkušnje. Ni lažjega postopka, ki bi lahko poudaril okus in aromo svojega vina za popolno doživetje. Decanter stojalo ni treba skriti nekje v omari. Njena preprosta in elegantna oblika bo vsak prostor razsvetlila. Krivulje stojala se igrajo s svetlobo in bodo navdušile vse pri vsaki priložnosti.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene