Mobilno stojalo SELFIE + pametno sledenje obrazu (360 °)

Koda: 71-052
39,00 € 29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Mobilno stojalo SELFIE + pametno sledenje obrazu (360 °) - je idealno stojalo za mobilni telefon + držalo, primerno za vsako ustvarjalno osebo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Mobilno stojalo SELFIE + pametno sledenje obrazu (360 °) - je idealno stojalo za mobilni telefon + držalo, primerno za vsako ustvarjalno osebo v današnjem času. Zabava, informacije, kultura - vse to se seli v spletni prostor in ustvarjanje te vsebine ni več omejeno na izbrane posameznike. Večpredstavnostne vsebine lahko ustvari res vsak, nosilec Follow me pa vam bo to dejavnost olajšal. Stojalo za iPhone ali Android je primerno za ustvarjanje vlog, klicev, Instagram ali YouTube . Ali radi posnamete selfie? Ni problema - zahvaljujoč sledenju obrazu bo naprava služila tudi kot priročno stojalo SELFIE.

Mobilno stojalo bo spremljalo vsak vaš korak zahvaljujoč tehnologiji sledenja obrazom. Uporabite ga lahko tudi kot stojalo za SELFIE.

držalo za pametni telefon

Namizno stojalo za mobilne telefone lahko uporabnika spremlja z obračanjem glave (360 stopinj). Stojala za mobilne telefone s to funkcijo so kot nalašč za Vlogging, FaceTime, TikTok ali za ustvarjanje na številnih drugih spletnih platformah . Zahvaljujoč njemu lahko brez težav ustvarite fotografije ali video posnetke na svojem pametnem telefonu. Nosilec mobilnega telefona lahko preprosto povežete s stojalom prek Bluetootha in razpoložljive aplikacije . Aplikacija vključuje tudi številne načine in filtre za najboljšo in najpreprostejšo uporabniško izkušnjo.

Stojalo za telefon vam olajša pretakanje ali ustvarjanje videoposnetkov in kratkih skic.

tik Tokyoutube

Zaradi nastavljivega nosilca je primeren za večino pametnih telefonov, možno pa je tudi nastaviti želeni kot fotografiranja. Stojalo za telefon ima na dnu stativ , zaradi česar je njegova uporaba še bolj učinkovita in vsestranska. Stojalo za mobilni telefon vam dobesedno osvobodi roke, zahvaljujoč funkciji sledenja boste vedno na posnetku, ne da bi telefon držali v rokah, zato boste na posnetku videti bolj naravno - kar je odlična funkcija pri pretakanju ali ustvarjanju različnih videoposnetkov . Uporabili ga boste lahko tudi za videoklic z družinskimi prijatelji ali spletna poslovna srečanja.

Lastnosti:

Material: ABS
Dimenzije: 9,3 x 9,3 x 16,5 cm
Teža: 160 g
Napajanje: 3 x AA baterije (niso priložene)

Vsebina paketa:

1x Follow Me Pod
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene