Vino hladilnik v obliki cevi - 40 litrov / 15 steklenic

Koda: 62-009
499,00 € Cena brez DDV: 415,83 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Vino hladilnik v obliki cevi - 40 litrov / 15 steklenic. Ekskluzivni hladilnik vina pri oblikovanju lesenega sodčka privlači na prvi pogled.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vino hladilnik v obliki cevi - 40 litrov / 15 steklenic. Ekskluzivni hladilnik vina pri oblikovanju lesenega sodčka privlači na prvi pogled. Strokovnjaki priporočajo vročanje vina s pravo temperaturo in to ne bo problem z integrirano digitalno ploščo. Z lahkoto lahko nastavite natančno temperaturno regulacijo za hlajenje vašega vina, tako da se lahko služi pri optimalni temperaturi.

Mini hladilnik v obliki soda, da popolnoma ohladite svoje najljubše pijače. Ena od bistvenih značilnosti pijač, ne samo alkoholnih pijač, je njihova temperatura med služenjem. To je najtežje doseči v vročih poletnih dneh. Popolna imitacija lesa daje prijeten starinski vtis. Kapaciteta do 40 litrov je dovolj, da se ohladi za približno 15 pijač. Ta vinski hladilnik cenijo zlasti ljubitelji vina.

Mini hladilnik za popolno hlajenje naših najljubših pijač. Poskrbite, da bo vaše življenje lažje - ta majhen hladilnik za vino, pijačo itd. Se popolnoma prilega vašem vrtu ali v notranjosti koče ali kot avtomobilski hladilnik. Mini prenosni hladilniki različnih vrst za prodajo - poceni lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Obdelava kakovosti in primerna cena.

hladilnik v obliki cevi

Specifikacije:

Tip: BC-40
Volumen: 40 litrov / 15 steklenic
Hlajenje: 18-25 ° C pod sobno temperaturo
Material: plastika
Dimenzije: 475 (zgornji premer) x 600 (sredinski premer) x 780 (višina) mm
Teža: 15,9 kg

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene