Telefonske rokavice bluetooth - rokavice za pametne telefone za telefonske klice + dotik

Koda: 88-247
55,00 € Cena brez DDV: 45,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Telefonske rokavice bluetooth - rokavice za pametne telefone za telefonske klice + dotik. Priročen pripomoček, ki je še posebej primeren pozimi.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Telefonske rokavice bluetooth - rokavice za pametne telefone za telefonske klice + dotik. Priročen pripomoček, ki je še posebej primeren pozimi. Vsi poznamo občutek, ko v temnih večerih zapustimo trgovino ali delamo in se nam zdi, da nekoga pokličemo, ker se počutimo same. A težava je v tem, da je zunaj pogosto mraz in zmrzal . Zahvaljujoč modrim rokavicam ne boste imeli težav . V palcu je zvočnik , zahvaljujoč kateremu boste klic slišali, prek njega pa je mogoče poslušati tudi glasbo. Na nadzorni plošči je mikrofon in nadzor klica ali predvajanja glasbe. Ko pride klic, morate le sprejeti klic in s palcem položiti roko v smeri ušesa. Pomembno je, da imate nadzorno ploščo na notranji strani (dlani) zapestja, potem ko si nadenete rokavico.

Preko rokavic Bluetooth lahko udobno poslušate glasbo ali upravljate svoj pametni telefon.

Telefonske rokavicerokavice za pametne telefone

Rokavice ponujajo tudi dobro življenjsko dobo baterije. Z enim polnim polnjenjem zdržijo do 5-8 ur . Roke naj bodo vedno tople in udobne. Rokavice so uniseks in so zato primerne kot bluetooth rokavice za moške in ženske. Zahvaljujoč natančni obdelavi je njihov nadzor stabilen (ne zdrsne skozi tkanino) in trden. Kazalec, sredinec in palec so prekriti s posebno tkanino, zahvaljujoč kateri je mogoče upravljati s telefonom, ne da bi rokavico spustili navzdol . Vrhunske klicne rokavice lahko prek Bluetootha enostavno povežete z napravami z operacijskima sistemoma iOS in Android - kar zagotavlja njihovo vsestransko uporabo.

Vsebina paketa:

1x Bluetooth rokavice
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene