Wicked bone - pametna igračka za pse z nadzorom bluetooth prek aplikacije

Koda: 11-338
79,00 € Cena brez DDV: 65,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Zlobna kost - pametna pasja igrača z nadzorom bluetooth prek aplikacije ne bo psu dolgčas ali neaktiven. Zagotavlja ure in ure zabave.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Zlobna kost - pametna pasja igrača z nadzorom bluetooth prek aplikacije ne bo psu dolgčas ali neaktiven. Če nimamo dovolj časa za aktivnosti s svojim psom, se začne dolgočasiti, kar lahko vodi v depresijo. Vsak ljubitelj štirinožnih hišnih ljubljenčkov ve, da je skrb za psa podobna skrbi za otroka. Pes potrebuje naš čas, ljubezen in našo pozornost. Pametna kost je neverjetna inovativna igrača, ki je ne smete zamuditi v repertoarju vašega psa. Uporabite aplikacijo Android / iOS, da jo povežete s telefonom prek Bluethooth-a in igra se lahko začne. Dajte svojemu najboljšemu prijatelju spodbudne in zabavne dejavnosti, ki jih tako zelo potrebuje. Pametna igrača za pse Wickedbone - velika prednost te interaktivne igrače je, da bo zabavala ne samo vašega hišnega ljubljenčka, ampak tudi vas - zahvaljujoč nadzoru preko mobilnika lahko neposredno nadzirate gibanje kosti, zato se ne igra samo vaš pes to, ampak tudi ti.

Zlobna kost vam bo zagotovila ure in ure zabave s svojim kosmatim hišnim ljubljenčkom

pametna kostna igračka za pse zlobne kosti

Inteligentna pasja kost ima vgrajenih 9 prednastavljenih načinov, ki psa zabavajo in ga nikoli ne nehajo zabavati. Seveda, poleg igre, imamo ljudje tudi druge naloge, vendar vas ta pametna igrača ne bo razočarala. Izberite samo interaktivni način, ki daje kostno igračo svobodo in se bo s svojim psom samodejno igral, ne da bi ga nadzorovali. Kost se na različne načine odziva z lastnim izvirnim čustvenim sistemom. Na vsak dotik torej naredi drugačno dejanje, kar preprečuje, da bi pes začel igračo dojemati kot apatično. Inteligentna kost je primerna tudi za zunanjo uporabo. V mobilni aplikaciji lahko nastavite različne parametre, da jih prilagodite različnim površinam in situacijam.

Zahvaljujoč nadzoru aplikacije bo igranje z interaktivno kostjo zabavno ne le za vašega psa, ampak tudi za vas.

zlobna kost, ki nadzoruje kost s pomočjo aplikacije

Kost je narejena iz materiala FDA in je varna za uporabo tako pri ljudeh kot pri dlakavih hišah s štirimi nogami. Kost se premika na silikonskih kolesih, ki jih lahko enostavno odstranite in operete pod vodo. Kost se v celoti napolni v 1 uri, kar je dovolj za približno 40 minut aktivne uporabe in približno 4 ure interaktivnega načina. Zabava in sreča vašega ljubljenčka je le en klik stran.

Igrača je izdelana iz sestavnih delov, ki so skladni s standardom FDA, in so tako varne in trajne za vašega ljubljenčka kot za vas.

varna sestava zlobnih kosti FDA

Samodejni način Inteligentna igrača iz kosti

Lastnosti:

plus Neskončne ure zabave
plus Lahka pralna kolesa
plus Nadzor gibanja prek pametnega telefona

Tehnične specifikacije:

Čas polnjenja - 1 h
Zmogljivost baterije - 500 mAh
Dimenzije: Širina - 151,5 mm, Višina - 64 mm
Teža -300 g
Največja hitrost 3,5 m / s

Vsebina paketa:

1x inteligentna kost
1x polnilni kabel
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%