LED WIFI besedilna plošča + USB + temperaturni senzor - barva RGB 100 cm x 27 cm

Koda: 95-049
U$867.90 Cena brez DDV: U$723.25
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

LED WIFI besedilna plošča + USB + temperaturni senzor - barva RGB 100 cm x 27 cm z možnostjo programiranja preko USB-ja (ali neposredno preko mobilne aplikacije) premikajoča se besedilna sporočila v barvah RGB.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED WIFI besedilna plošča + USB + temperaturni senzor - barva RGB 100 cm x 27 cm z možnostjo programiranja preko USB-ja (ali neposredno preko mobilne aplikacije) premikajoča se besedilna sporočila v barvah RGB. Sporočilo lahko vnesete prek mobilnega telefona z iOS ali Androidom prek omrežja WiFi. Omogoča široko paleto uporabe v različnih sektorjih, kot so panel LED na letališčih, bankah, železnicah ali javnih mestih za oglaševanje ali različna pomembna obvestila. Naredite svojo blagovno znamko inovativno in se s potencialnim mimoidočim približajte privlačnim načinom. Bodite sodobni in inovativni ter izstopajte iz vrst konkurence.

Velika prednost te LED-plošče je, da je vodotesna in vsebuje tudi TEMPERATURNI SENZOR.

LED zaslon lahko enostavno in hitro upravljate prek vmesnika USB in računalnika s priloženo programsko opremo. Zahvaljujoč vgrajenemu pomnilniku Flash na napravi LED, lahko vnaprej shranite več ducatov sporočil. Prikazovalnik LED velikosti 100 cm x 27 cm ponuja do 4 vrstice za ustvarjanje besedila ali 1-3 vrstice z večjimi pisavami za boljšo berljivost na daljavo.

LED prikaz podpira svetovne jezike in ponuja tudi različne nastavitve za besedilna sporočila, kot so širok izbor tipov pisav, simbolov, številk in različnih učinkov, kot so hitrost prikaza (pomikanje besedila) in več. Sporočila na večnamenskem LED zaslonu s pomočjo učinkov bodo postale zelo privlačne za oglaševanje in informativni namen . Na zaslonu LED je mogoče prikazati tudi uro ali majhne slike .

LED zaslon je varčen z energijo in podpira samodejno vklop in izklop , ki ga lahko uporabite pri nastavljanju besedila med delovnim časom, delovanjem ali med delovnim časom. Ima 16 stopenj svetlosti, kar vam omogoča , da zmanjšate porabo energije na plošči zaslona WiFi LED.

Prikazovalnik WiFi LED za operacije daje uporabniku več kot 45 besedilnih učinkov prikaza. Izbirate lahko med snegom, pljuskanjem, vrtenjem, pomikanjem, utripanjem, statično, besedilo na levo, besedilo na desni ...

Specifikacija zaslona:

Razločljivost pik: 32 x 128 slikovnih pik
Dimenzije: 41 "x 11" x 2,2 "(100 * 27,4 * 5,5 cm)
Ohišje: okvir aluminijaste zlitine
Barva zaslona: enobarvna, dvobarvna ali RGB 7 barva
Funkcijska podpora: Čas - HH: MM: SS, datum, odštevanje, temperaturni senzor
Delovna moč: vhodna napetost je AC 110V-240V (privzeto)
Najboljša razdalja gledanja: 10-50 metrov
Življenjska doba: 20.000 ur
Delovna temperatura -40 ° do + 60 °
Zunanja in zunanja uporaba suhega


Vsebina paketa:

1x LED plošča
1x 220V napajalni kabel
1x CD s programsko opremo in priročnikom

PS: Če ste zainteresirani, lahko izdelamo LED-programirljiv zaslon v skladu z vašimi zahtevami z natančnimi dimenzijami ali barvami zaslona.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene