TimeBox Divoom - prenosni zvočniki z 121 RGB LED programabilnim

Koda: 48-062
69.00 € 59.00 € Cena brez DDV: 49.17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

TimeBox Divoom - prenosni zvočniki s 121 RGB LED ustvarjajo svetlobne učinke glede na glasbo in vam omogočajo tudi predvajanje mini iger.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Prenosni zvočniki TimeBox Divoom - 121 RGB LED so bluetooth naprave, ki poleg radia, budilke ali predvajanja glasbe iz vašega mobilnega telefona ustvarjajo svetlobne učinke glede na glasbo in vam celo omogočajo predvajanje mini iger. In vse to je zahvaljujoč prikazu, ki je 121 RGB LED, ki omogoča igranje v 256 barvah. Govornik ima gumbe na vrhu, ki se uporabljajo za nadzor funkcij, kot so predvajanje glasbe, časovni prikaz, budilka in termometer. Če želite uporabljati vse druge funkcije, morate namestiti aplikacijo za mobilne naprave, ki podpira iOS in Android. Skozi aplikacijo Divoom obstaja veliko različnih funkcij TIMEBOX-a.

Prenosni zvočnik TimeBox

Med predvajanjem glasbe, LED plošča ima različne animacije pixel in slike, ki so del galerije naprave in jih je mogoče spremeniti prek aplikacije. Naprava vsebuje 14 različnih animacij in 7 animacij utripata po glasbi in delujejo kot izenačevalnik. Z zvočnikom TimeBox si lahko ustvarjate in ustvarite svojo bodisi barvno slikovno piko ali animacijo pikslov iz dvanajstih risanih slik. Obstajajo tudi 4 mini preproste interaktivne igre, ki jih lahko upravljate preko telefona TIMEBOX. Za prilagajanje svetlosti LED lahko nadzirate s tresenjem mobilnega telefona ali s ploskanjem roke.

timebox animacijatimebox animacija 2

Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu lahko TimeBox uporabljate prostoročno ali pa lahko posnamete sporočilo za nekoga, ki se predvaja, ko vklopite napravo. Prenosni LED zvočnik ima tudi funkcijo obvestilnih sporočil, ki bodo prišli na Facebook, Instagram, WhatsApp itd, in na LED plošči bo prikazal logotip ustrezne aplikacije. Z alarmno funkcijo lahko programirate največ tri alarme, ki vključijo zvočnik in predvajajo 12 zvočnih signalov. TIMEBOX deluje kot 3W nočna luč, tako da lahko nastavite funkcijo spanja, kjer ste programirali 22 skladb in barvnih načinov, ki spodbujajo nastanek melatonina v telesu (snov, ki pospešuje zaspanost).

Timebox vsebuje mini igre

Govornik ima velikost 114 x 115,8 x 55 mm in tehta 383 gramov. Vgrajeni zvočnik ima moč 5 W. Baterija z zmogljivostjo 2000mAh po polnem polnjenju, ki traja tri ure, omogoča do 6 ur delovanja. Naprava vsebuje novo baterijo Li-Pol, ki ima dolgo življenjsko dobo , minimalno samopraznenje, hitro polnjenje, zaščito pred preobremenitvijo in popolnim izpraznjenjem. Zvočnik TimeBox se napaja prek kabla USB.

Lastnosti:

plus Prenosni zvočnik s številnimi funkcijami
plus Vgrajena zmogljiva baterija Li-Pol
plus 5 W vgrajen zvočnik
plus Funkcija za prostoročno telefoniranje
plus Funkcija alarma, nočna svetilka, radio, termometer, telefonski odzivnik
plus Zmožnost upravljati svojo sliko ali animacijo

Specifikacije:

Dimenzije: 114 x 115,8 x 55 mm
Čas predvajanja: 6 ur
Celoten polnilni čas: 3 ure
Tip baterije: Li-Pol
Kapaciteta akumulatorja: 2000mAh
Izhodna moč: 5W
Napetost akumulatorja: 3.7V
Frekvenčni odziv: 60-20000Hz
Polnjenje: preko USB kabla, 5V 1A
Razmerje med signalom in šumom: ≥75 dB
Območje brezžičnega prenosa: 10 metrov
Bluetooth 4.0
Teža: 383 g


Vsebina:

1x Divoom TimeBox
1x avdio kabel (priključek 3,5 mm)
1x polnilni kabel USB

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene