TimeBox - MINI Divoom - prenosni zvočnik s 121 programabilnimi RGB LED

Koda: 48-070
49.00 € 42.00 € Cena brez DDV: 35.00 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

TimeBox - MINI Divoom - Prenosni zvočnik s 121 programabilnimi RGB LED-ji je najbolj zabaven spremljevalec z več funkcijami v vaših rokah.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

TimeBox - MINI Divoom - Prenosni zvočnik s 121 programabilnimi RGB LED-ji je najsrečnejši spremljevalec v vaših rokah z več funkcijami. Osnova je majhen, a močan zvočnik, ki vas bo presenetil z močnim basom in dobro nastavljenimi višinami. Zvočnik Bluetooth je opremljen z različnimi funkcijami, ki razen z budilko ali predvajanjem glasbe iz mobilnega telefona ustvarjajo svetlobne učinke s predvajano glasbo in celo vam omogočajo predvajanje mini iger. Vse zahvaljujoč zaslonu, ki je sestavljen iz 121 RGB LED, kar vam omogoča , da predvajate 256 barv.

Divoom časovni okvir mini

Zvočnik ima gumbe na vrhu in na strani za nadzor funkcij, kot so predvajanje glasbe, časovni prikaz, alarm in termometer, ki je povezan prek telefona prek interneta in posodablja ne samo zunanjo temperaturo, temveč tudi trenutne vremenske razmere s preprostimi animacijami. Če želite uporabljati različne funkcije, morate namestiti aplikacijo za mobilne naprave, ki podpira iOS in Android. Skozi aplikacijo Divoom je mogoče uporabiti veliko različnih funkcij TimeBox - MINI. Aplikacija se bo še naprej razvijala s posodobitvami programske opreme, da bi vam vzbudila navdušenje in zabavo v vsakdanjem življenju.

Reproduktro timebox mini

Med predvajanjem glasbe na plošči LED prikazujejo različne Pixel animacije in slike, ki so del galerije naprav in jih je mogoče spremeniti prek aplikacije. Naprava ima 14 različnih animacij in 7 animacij lahko utripa glede na glasbo in deluje kot izenačevalnik. Z mini zvočnikom TimeBox lahko ustvarjate in ustvarite svojo lastno barvno slikovno piko ali animacijo Pixel, ki jo nato lahko shranite. Obstajajo tudi 4 preproste mini interaktivne igre, ki jih lahko nadzorujete na TimeBox - mini preko mobilnega telefona.  

Timebox mini animacija

Z vgrajenim mikrofonom lahko TimeBox-mini uporabljate tudi kot prostoročno opremo, ali pa lahko posnamete sporočilo za nekoga, ki bo predvajano ob vklopu naprave. Prenosni LED zvočnik ima tudi funkcijo sporočila, ki ga opazujejo pri Facebooku, Instagramu, WhatsAppu, itd., In bodo prikazani na plošči z logotipom aplikacije. Z alarmno funkcijo lahko programirate največ tri alarme, ki vključujejo zvočnik in začnejo igrati 12 zvokov alarma. TimeBox - mini deluje tudi kot 3W nočna svetilka , tako da lahko nastavite funkcijo spanja, če imate 22 skladb in različne barvne načine, ki bodo vaš spanec bolj prijetno.

Timebox mini spalni pripomoček

Lspeaker ima velikost 114 x 115,8 x 55 mm in ima težo 383 g. Vgrajeni zvočnik ima zmogljivost 5W . Baterija z zmogljivostjo 2000mAh po polnem polnjenju 3 ure omogoča do 6 ur delovanja. Naprava vključuje novo vrsto Li-Polove baterije, ki ima dolgo življenjsko dobo, minimalno samopraznjenje, hitro polnjenje, zaščito pred preveliko napolnjenostjo in izpraznjenost akumulatorja. Zvočnik TimeBox lahko napolnite preko USB kabla.

Mini kontrolne gumbe Timebox

Lastnosti:

plus Prenosni zvočnik s številnimi funkcijami
plus Vgrajena zmogljiva baterija Li-Pol
plus 5 W vgrajen zvočnik
plus Funkcija za prostoročno telefoniranje
plus Funkcija alarma, nočne svetilke, termometra, odzivnika
plus Možnost ustvarjanja lastne slike ali animacije

Specifikacije:

Dimenzije: 90 x 38 x 91 mm
Polnjenje: preko USB kabla, 5V 1A
Brezžično območje: 10 metrov
Velikost zaslona LED: 2 "
Izhodna moč: 5W
Razmerje med signalom in šumom: 78 dB
Kapaciteta akumulatorja: 2500 mA
Napetost akumulatorja: 3,7V
Čas polnjenja baterije: 3-3,5 ure
Čas predvajanja: do 10 ur
Bluetooth združljiv: Bluetooth V4.0 pameten
Teža: 292 g
Frekvenčni odziv: 60-20000Hz

Vsebina paketa:

1x Divoom TimeBox - mini
1x avdio kabel (priključek 3,5 mm)
1x polnilni kabel USB
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

90%