GSM Pen detektor hroščev

Koda: 09-002
44,00 € Cena brez DDV: 36,67 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

GSM Pen detektor hroščev za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

To je pero, ki služi kot detektor GSM, bodisi hroščev ali katerikoli brezžični signal v vašem domu, v pisarni ali drugje. Ta posebej oblikovan injekcijski peresnik tudi ugotovi, ali vaš mobilni telefon ni zazvonil. Če pero zajema oddajni signal, bo rumena LED začela utripati (sijati).

Ta naprava deluje na vseh frekvencah GSM, vključno z brezžičnimi kamerami. Z lahkoto lahko ugotovite, ali nekdo v vašem območju govori po telefonu ali če je vaš telefon pod manipulacijo nekoga. Utripa mora biti neprekinjena najmanj približno 1 minuto ali več in ni več prepričana, da prek telefona pošljejo podatke ali zvočni signal.

gsm detektor ploštíc pero

Detektor GSM Pen , brezžična naprava zazna frekvence 900/1200/1300 in 2400/2600 / 3000MHz. Odkriva brezžične signale v razponu od 10 metrov. Vaša zasebnost je že zaščitena, nič vas ne bo presenetilo. Pen ima tudi UV svetlobo za preverjanje bankovcev. Bolj ko se približate signalu VF, bo barvna svetloba močnejša. GSM Pen detektor hroščev za prodajo, lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini po sprejemljivi ceni. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.


Specifikacija GSM Pen detektor hroščev:

1.Battery: 4.5V, z uporabo LR-44 x 3 kosov (vključeno)
2.Detektivni izhod: LED utripa (LED svetleča lučka)
3.Detektiven indukcijski naslov: 100MHz ~ 3GHz (pogostost pod 900MHz je tudi naprava, vendar mora oddajnik biti vsaj 200mA sevalna zmogljivost)
4.Upravljanje porabe: 30uA
5.Flashing LED tok: 1mA
6.Upravljanje navodil
7. Dimenzije merilnika: 146 x 10 mm Φ. kompaktna velikost
8.Paketne dimenzije: dimenzije 178x38x18mm kompaktne

!!! Prodajalec ni odgovoren za zlorabo teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (pravica, tehnični predpisi, obvestila itd.) Za delovanje z izdelki v državi!

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene