GSM RF bug detektor

Koda: 09-003
48,00 € Cena brez DDV: 40,00 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

GSM Bug detektor za prodajo, ki ga lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini po sprejemljivi ceni. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

GMS RF detektor bugov je naprava, ki služi kot GSM detektor, bodisi hrup ali kateri koli brezžični signal v vašem domu, pisarni ali drugje.

Ta posebej zasnovana naprava prav tako ugotovi, ali vaš mobilni telefon ni obsojen. Če naprava vzame oddajni signal, bo začela žvižgati ali vibrirati in zelene svetleče diode bodo zasvetile glede na intenzivnost signala.

GSM detektor deluje na vseh frekvencah GSM, vključno z brezžičnimi kamerami. Z lahkoto lahko ugotovite, ali nekdo v vašem območju govori po telefonu ali če je vaš telefon pod manipulacijo nekoga. Utripa, piskanje ali vibriranje mora biti neprekinjeno najmanj 1 minuto ali več in ni več prepričano, da prek telefona pošljejo podatke ali zvočni signal. Naprava lahko s težavami zazna brezžične kamere, poslušate žuželke ali druge brezžične naprave. GSM detektor za prodajo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini po sprejemljivi ceni. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

gsm detektor

Naprava podpira tudi priključitev slušalk v primeru, da morate tiho zaznati, kar pomeni brez zvokov. Območje zaznavanja GSM signala je do 10 M (odvisno od moči zaznanega GSM signala).

Frekvenčno območje: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Prodajalec ni odgovoren za zlorabo teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (pravica, tehnični predpisi, obvestila itd.) Za delovanje z izdelki v državi!

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene