Profesionalni prenosni brezžični vohunski detektor

Koda: 09-034
129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Profesionalni prenosni brezžični vohunski detektor (video in avdio) odlično varnostno orodje za zaščito zasebnosti in vaše varnosti

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Profesionalni prenosni brezžični vohunski detektor (video in avdio) odlično varnostno orodje za zaščito zasebnosti in vaše varnosti. Prepričajte se, da vas nihče ne gleda, nihče ne poskuša priti do tajnih podatkov, ki bi lahko škodovali vam. Najnovejši vohunski detektor zazna kateri koli vir hroščev, skritih kamer in drugih vohunskih naprav.

anti-vohunski detektor

Tehnologija, ki se uporablja v brezžičnem detektorju vohunov, vam omogoča, da odkrijete vse past. Nadzor je zelo enostaven , samo obrnite gumb in detektor začne z delom. Po nekaj trenutkih bo razkril vse naprave, ki delujejo na podlagi radijskih valov. Za večjo natančnost iskanja detektorja je na voljo z natančno nastavitvijo in z desetimi LED indikatorji, ki kažejo, kako daleč ste iz vira.

bezdrotovy Plošticová detektor

Specifikacije izdelka:

Frekvenca: 1 MHZ-8000 MHZ, osnovno območje zaznavanja 20 MHz, 6000 MHz
Področje odgovornosti: 10-20 m
Indikacijski način: grafikon z 10 stopinjami LED (z zvišanjem alarma)
Napajanje: 9V baterija (priložena)
Čas delovanja: 120 minut
Glavne dimenzije izdelka: 120x62x23mm (DxŠxV)

Vsebina paketa:

  • Detektor za preprečevanje vohunjenja
  • Baterija
  • Antena
  • Ročno

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo od nas?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. Naše zahteve glede predelave in izpopolnitve ponujenih izdelkov se posvetujemo neposredno proizvajalcu. Vsak izdelek, ki ga vključimo v prodajo, mora opraviti kontrolo kakovosti vhodov in šele nato je vključen v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da prodamo tehniko, ki je učinkovitejša in ima daljše življenje v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo čim hitreje rešiti situacijo do zadovoljstva kupcev.

!!! Prodajalec ni odgovoren za zlorabo teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (pravica, tehnični predpisi, obvestila itd.) Za delovanje z izdelki v državi!

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene