Slušalka Spy - Indukcijska zanka s 9V baterijo

Koda: 09-006
75,00 € Cena brez DDV: 62,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Slušalka Spy - Indukcijsko zanko z 9V baterijo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Slušalka za vohun - Indukcijska zanka s 9V baterijo - vsi poznajo situacijo v vašem življenju, ko bi cenili, da bi vam lahko nekdo svetoval ali vam pomagal v težkih situacijah in brez vsakogar, ki bi vedel o tem. Na voljo je za študente med testiranjem, izpiti, trgovci na poslovnih srečanjih in za druge razmere

Nevidna vohunska vojaška slušalka Agent 008 je revolucionarna naprava, ki vam omogoča, da se z osebami na daljavo povežete z vašim mobilnim telefonom ali voki-tokovnimi zvezami, ne da bi kdo vedel o tem. Načelo je precej preprosto, vstavite brezžično vohunsko slušalko v uho, ki je s svojimi malimi velikostmi skoraj nevidno, visi indukcijsko zanko na vratu, preko katere je signal brezžično prenašan v slušalko, kjer se signal pretvori v glas . Indukcijsko zanko mora biti prek kabla priključen na vaš mobilni telefon preko vhoda za slušalke. Glasnost v telefonu je treba nastaviti na največ. Hkrati morate uporabiti 2x 9V baterijo za učinkovit prenos signala v vohunsko vohunsko slušalko.

Uporabnikom priporočamo, da ne kupujejo poceni posnemkov slabe kakovosti vohunske vojaške opreme prek neproverjenih prodajalcev.

Garancija vohunske vojaške enote - 24 mesecev. Strokovno svetovanje in servis.

Vohunske slušalke so oblikovane tako, da se prilegajo v bobničasto opeko - da so neopazne. Izdelan je iz nestrupenega materiala. Nevidna vohunska ušesa Agent 008 za prodajo po odlični ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

nevidna vohuna vohun

Značilnosti vohunske slušalke
• Profesionalna zasnova, odlična kakovost zvoka
• Ergonomična oblika, udobno upravljanje
• Baterija: 1,55 V (SR 416SW 337) Življenjska doba baterije je do 5 ur
• Dimenzije: 3x5x7mm
• Delovna frekvenca: vse frekvence


Dodatki za slušalke za vohun
- Slušalka za vohun
- Baterija: 1,55 V
- Zunanji mikrofon
- Indukcijska zanka na vratu
- Jack priključek za mobilni telefon
- priročnik v jeziku EN
- 2 kom 9V baterij, ki so potrebni (niso priloženi)

vohunska slušalka

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo preko naše trgovine?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. Naše zahteve v zvezi s predelavo in izboljševanjem izdelkov se posvetujemo neposredno s proizvajalcem. Vsak izdelek, vključen v prodajo, bo opravil kontrolo kakovosti vstopa in šele po tem se bo uvrščal v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da je naša prodana tehnika učinkovitejša in ima daljšo življenjsko dobo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo nujno rešiti situacijo do zadovoljstva kupcev.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

30%
30%
Denis

Izkušnje

Bakreni kabel, ki je okoli vratu, mora biti preblizu ušesa (oz. slušalke v njem), da se sliši zvok, ni vreden tega denarja
Prevedeno iz: sk