Slušalka Spy - Indukcijska zanka s 9V baterijo

Koda: 09-006
75,00 € Cena brez DDV: 62,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Slušalka Spy - Indukcijsko zanko z 9V baterijo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Slušalka za vohun - Indukcijska zanka s 9V baterijo - vsi poznajo situacijo v vašem življenju, ko bi cenili, da bi vam lahko nekdo svetoval ali vam pomagal v težkih situacijah in brez vsakogar, ki bi vedel o tem. Na voljo je za študente med testiranjem, izpiti, trgovci na poslovnih srečanjih in za druge razmere

Nevidna vohunska vojaška slušalka Agent 008 je revolucionarna naprava, ki vam omogoča, da se z osebami na daljavo povežete z vašim mobilnim telefonom ali voki-tokovnimi zvezami, ne da bi kdo vedel o tem. Načelo je precej preprosto, vstavite brezžično vohunsko slušalko v uho, ki je s svojimi malimi velikostmi skoraj nevidno, visi indukcijsko zanko na vratu, preko katere je signal brezžično prenašan v slušalko, kjer se signal pretvori v glas . Indukcijsko zanko mora biti prek kabla priključen na vaš mobilni telefon preko vhoda za slušalke. Glasnost v telefonu je treba nastaviti na največ. Hkrati morate uporabiti 2x 9V baterijo za učinkovit prenos signala v vohunsko vohunsko slušalko.

Uporabnikom priporočamo, da ne kupujejo poceni posnemkov slabe kakovosti vohunske vojaške opreme prek neproverjenih prodajalcev.

Garancija vohunske vojaške enote - 24 mesecev. Strokovno svetovanje in servis.

Vohunske slušalke so oblikovane tako, da se prilegajo v bobničasto opeko - da so neopazne. Izdelan je iz nestrupenega materiala. Nevidna vohunska ušesa Agent 008 za prodajo po odlični ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

nevidna vohuna vohun

Značilnosti vohunske slušalke
• Profesionalna zasnova, odlična kakovost zvoka
• Ergonomična oblika, udobno upravljanje
• Baterija: 1,55 V (SR 416SW 337) Življenjska doba baterije je do 5 ur
• Dimenzije: 3x5x7mm
• Delovna frekvenca: vse frekvence


Dodatki za slušalke za vohun
- Slušalka za vohun
- Baterija: 1,55 V
- Zunanji mikrofon
- Indukcijska zanka na vratu
- Jack priključek za mobilni telefon
- priročnik v jeziku EN
- 2 kom 9V baterij, ki so potrebni (niso priloženi)

vohunska slušalka

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo preko naše trgovine?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. Naše zahteve v zvezi s predelavo in izboljševanjem izdelkov se posvetujemo neposredno s proizvajalcem. Vsak izdelek, vključen v prodajo, bo opravil kontrolo kakovosti vstopa in šele po tem se bo uvrščal v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da je naša prodana tehnika učinkovitejša in ima daljšo življenjsko dobo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo nujno rešiti situacijo do zadovoljstva kupcev.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

30%
30%
Denis

Izkušnje

Bakreni kabel, ki je okoli vratu, mora biti preblizu ušesa (oz. slušalke v njem), da se sliši zvok, ni vreden tega denarja
Prevedeno iz: sk