Sprejemnik za slušalke Agent 007 + Bluetooth pero

Koda: 09-009
150,00 € Cena brez DDV: 125,00 €
razprodano Žal je ta izdelek razprodan. Ta izdelek ni več na voljo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto

Slušalka za hišni ljubljenček s pijačo Bluetooth za prodajo, lahko kupite v spletu v naši spletni trgovini po sprejemljivi ceni. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vsi poznajo situacijo v vašem življenju, ko bi cenili, da lahko koga posvetujete, da zaprosite za pomoč v težki situaciji in nihče ne ve o tem. Na voljo je za študente med testiranjem, trgovci na poslovnih srečanjih in v drugih situacijah.

Spy slušalka Agent 007 z Bluetooth pero je revolucionarna naprava, ki vam omogoča povezavo z nekom na daljavo preko vašega mobilnega telefona ali radia, ne da bi kdo vedel o tem. Načelo je precej preprosto, dovolj je, da v uho vstavite slušalko za vohunsko vohunsko slušalko in zaradi svoje majhnosti res ni vidna in da uporabljate posebej izdelano pero za pisanje zvoka , preko katerega brezžično prenaša signal na uho in potem je sgnal pretvorjen v glas. Indukcijska osnova je potrebna za povezavo z vašim mobilnim telefonom (prek kabla). Glasnost telefonskega klica je treba nastaviti največ.

Zaščitna slušalka je zasnovana tako, da se prilega natančno v uho - to pomeni, da so popolnoma neopazni. Izdelana je iz nepravilno materiala. Brezžična vohunska slušalka - s pisalom Bluetooth za prodajo, lahko kupite v spletu v naši spletni trgovini po sprejemljivi ceni. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kar iščete.

brezžična slušalka


Lastnosti vohunske vojaške enote
• Profesionalna zasnova, odlična kakovost zvoka
• Ergonomična oblika, udobna manipulacija
• Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) Življenjska doba baterije je do 5 ur
• Dimenzije: 3x5x7mm
• Delovna frekvenca: vse frekvence


Dodatki vohunske slušalke
- Slušalka 007
- Bluetooth Pen
- Bluetooth adapter za polnjenje peresa

brezžične slušalke

!!! Prodajalec ni odgovoren za zlorabo teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (pravica, tehnični predpisi, obvestila itd.) Za delovanje z izdelki v državi!

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene