FULL HD WiFi P2P kamera v digitalni uri z 10 IR LED + bluetooth zvočnik + zaznavanje gibanja

Koda: 10-631
159,00 € Cena brez DDV: 132,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

FULL HD WiFi P2P kamera v digitalni uri 24/7 spremljanje z 10 IR LED + bluetooth zvočnik + dvosmerni zvok + zaznavanje gibanja.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

FULL HD Wifi P2P kamera v digitalni uri 24/7 spremljanje z 10 IR LED + bluetooth zvočnik + dvosmerni zvok + zaznavanje gibanja . Popolna kombinacija vohunske kamere z bluetooth glasbenim zvočnikom in budilko. S tem izdelkom lahko spremljate svoj dom - predvajate glasbo - nastavite budilko. Kakovost slike FULL HD ločljivost.

Wifi kamera ponuja visoko kakovostno sliko 32fps z ostrejšimi in jasnejšimi podrobnostmi. 150° širok vidni kot in nočni vid, ima vgrajenih 10 infrardečih IR LED luči , ki vam omogočajo jasnejši pogled v nočnem okolju, te IR luči so pri nočnem snemanju popolnoma nevidne.

fotoaparat v digitalni uri FULL HD wifi

Dvosmerni zvok in poslušanje, vam omogoča, da se pogovarjate in poslušate preko mobilnega telefona, ko so na različnih mestih. Naprava ima vgrajeno 2000mAh baterijo. Podprite aplikacijo iOS/Android za neposredno spremljanje prek interneta 24-urno neprekinjeno P2P oddaljeno spremljanje z načinom zaznavanja gibanja.

Format stiskanja videa je H.264, ki ima višjo bitno hitrost in prihrani pomnilnik. Budilka s skrito WiFi kamero spremlja dogajanje v vašem stanovanju med vašo odsotnostjo. Dogodek si lahko ogledate na daljavo prek spleta ali pa ga ponovite. Ni vam več treba skrbeti, da bi otroke ali hišne ljubljenčke pustili doma brez nadzora. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam in nevpadljivemu videzu se prilega vsakemu interierju in ga enostavno postavite kjerkoli v vašem domu ali pisarni.

ura z wifi kamero vohunsko vohunjenje

Skrita kamera z nočnim vidom do razdalje 6 metrov pokriva kot 150°, snema v FULL HD ločljivosti, v primeru zaznave gibanja pa boste prejeli potisno obvestilo na vaš pametni telefon. Posneti posnetki se po želji shranjujejo bodisi na vstavljeno kartico microSD z največjo kapaciteto 128 GB (ni vključena v paketu) ali neposredno na vaš telefon, zahvaljujoč podpori za povezavo Wi-Fi pa lahko spremljate vse, kar se dogaja pred kamero. na daljavo na vašem pametnem telefonu. Tako kot pri klasični budilki lahko z gumbi na vrhu nastavite trenutni čas in uro alarma, prikazuje tudi trenutno temperaturo. Upravljalniki kamere se nahajajo na hrbtni strani budilke pod pokrovom skupaj z baterijo, leča kamere je lepo skrita pod dimljenim steklom v prikazovalniku ure.

kamera v budilki wifi vohunska kamera

Za povezavo skrite kamere v budilki z vašim mobilnim telefonom ali tablico preko Wi-Fi omrežja morate namestiti aplikacijo , ki jo lahko brezplačno prenesete v Google Play/App Store. Nato lahko uporabljate vse funkcije skrite kamere, kot so možnost ogleda predogleda v živo, snemanje in nato predvajanje posnetkov, narejenih neposredno na telefonu, ali napredne nastavitve parametrov kamere. Posnete videoposnetke je mogoče enostavno predvajati tudi na vašem računalniku. Baterijo v budilki lahko napolnite s priloženim USB kablom iz osebnega računalnika ali iz navadnega USB adapterja. Vgrajena polnilna litij-ionska baterija zadošča za delovanje kamere do 2 uri, s stalno priklopljenostjo na električno omrežje lahko tako budilka kot kamera delujeta tako rekoč neprekinjeno.

Lastnosti:

Skrita kamera v prikazu budilke
Zaznavanje gibanja na razdalji 6 metrov
Snemanje videa v Full HD ločljivosti
Nevidni IR osvetljevalec za nočno gledanje do razdalje pribl. 5-8 metrov
Popolnoma funkcionalna naprava za uporabo kot klasična budilka ali digitalna ura
Ta WiFi kamera je združljiva z omrežjem 2,4 GHz

Tehnični podatki:

Ločljivost FULL HD 1080p
Podpora za pomnilniške kartice do 128GB (ni vključeno v paket)
Nočno gledanje: da, 10 IR LED
Kapaciteta baterije; 2000 mAh
Teža: 175 g
Velikost: 131x37,5x62,5 mm

Vidni kot skrite kamere 150°
Podpora za pomnilniške kartice microSD do 128 GB
Možnost pretakanja videa v živo
Podpira snemanje v zanki
Obvestilo mobilne aplikacije ob zaznavi gibanja
Enostavna nastavitev kamere
Možnost nastavitve ločljivosti ali nastavitve svetlosti in kontrasta kamere v aplikaciji
Možnost fotografiranja ali snemanja videa (shranjeno v pomnilnik telefona)
30FPS snemanje
Prikaz trenutnega časa, časa bujenja in temperature na zaslonu
Življenjska doba baterije do 5 ur
Baterija 3,7V s kapaciteto 2000mAh
Možnost neprekinjenega delovanja s stalnim napajanjem iz električnega omrežja
Delovna temperatura -10-60°C


Vsebina paketa:

1x Budilka s skrito WiFi kamero
1x USB napajalni kabel
1x priročnik

Razprava o izdelku (1)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Kop

Aplikacija

Kopetar odgovori

.. Pomagal bi rad, katera mobilna aplikacija upravlja ta izdelek. In tudi, kako velika je urna datoteka glede na možne formate ločljivosti ...
Hvala.. p.k.

Prevedeno iz: cs
0
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene