Gumbna kamera z 4 GB - MP900

Koda: 10-015
55,00 € 35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Gumbna kamera z 4 GB - MP900 za profesionalne in amaterske detektive za zajem različnih dogodkov in za tiste, ki potrebujejo vizualne in zvočne dokaze.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Gumbna kamera s 4GB - MP900 - kakovostno vohunsko kamero za poklicne in amaterske detektive za zajem različnih dogodkov in za tiste, ki potrebujejo vizualne in zvočne dokaze.

Zasebna i nvestitacija: fotoaparat je zelo majhen, objektiv fotoaparata brez beležke kot gumb srajce. Snemanje z enim dotikom vam omogoča snemanje zvoka in videa v ločljivosti 720 x 480 slikovnih pik pri 30 sličicah na sekundo v priljubljenem formatu AVI. In še več, lahko shranite videoposnetke in slike v 4 GB notranjega pomnilnika. Uporabite to diskretno tipko kamere, snemite, kar želite, in videoposnetek preprosto prenesete v računalnik prek povezave USB.

Gumbne kamere

Tehnična specifikacija:

• Video ločljivost kamere: 720x480
• Gumbna kamera za digitalno snemanje v realnem času
• Visoko občutljiv vgrajen mikrofon
• Teža: samo 17 g
• Operativni gumb za hiter in enostaven zajem snemanja
• Diskretna in elegantna oblika v obliki gumba
• Dimenzije: 70x15x10mm
• Enostavna povezava z osebnim računalnikom prek vrat USB
• Funkcija fotografiranja z ločljivostjo 1280 x 1024

Napajanje: vgrajena baterija 160 mA za polnjenje z baterijo 3,7 V, življenjska doba baterije je od 90 do 120 minut. Polnjenje prek kabla USB, povezanega z računalnikom.

!!! Prodajalec ni odgovoren za zlorabo teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (pravica, tehnični predpisi, obvestila itd.) Za delovanje z izdelki v državi!

Razprava o izdelku (1)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Ywe

INFO

Yweta odgovori

Dober dan, rad bi vprašal, ali je mogoče obesiti to gumbno kamero in snemati sobo. Ali kamera snema vse, kar se dogaja v prostoru, in ali je mogoče vse ponoviti v enem tednu? Pa hvala

Prevedeno iz: sk
Cool Mania

Gumbna kamera z 4 GB - MP900

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
Kamera ima kot skeniranja približno 50°, življenjska doba baterije pa približno 2 uri. Kamera ima tudi vgrajen pomnilnik velikosti 4 GB, ki zdrži približno 1-2 uri snemanja. Za vaše potrebe bi vam priporočal, da si ogledate to kamero https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, ta kamera lahko priključiti tudi za trajno napajanje. Iz vtičnice ali z uporabo zunanje baterije (power bank). Ker ima kamera vgrajen Wi-Fi, lahko kamero spremljate na daljavo preko interneta ali z uporabo kakšne programske opreme lahko kamera snema posnetke direktno na vaš računalnik in ne boste omejeni s kapaciteto pomnilniške kartice, ali pa uporabite funkcijo zaznavanja gibanja in shranite posnetke samo gibanja pred kamero.

Prevedeno iz: sk
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene