Gumbna kamera z 4 GB - MP900

Koda: 10-015
55,00 € 35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Gumbna kamera z 4 GB - MP900 za profesionalne in amaterske detektive za zajem različnih dogodkov in za tiste, ki potrebujejo vizualne in zvočne dokaze.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Gumbna kamera s 4GB - MP900 - kakovostno vohunsko kamero za poklicne in amaterske detektive za zajem različnih dogodkov in za tiste, ki potrebujejo vizualne in zvočne dokaze.

Zasebna i nvestitacija: fotoaparat je zelo majhen, objektiv fotoaparata brez beležke kot gumb srajce. Snemanje z enim dotikom vam omogoča snemanje zvoka in videa v ločljivosti 720 x 480 slikovnih pik pri 30 sličicah na sekundo v priljubljenem formatu AVI. In še več, lahko shranite videoposnetke in slike v 4 GB notranjega pomnilnika. Uporabite to diskretno tipko kamere, snemite, kar želite, in videoposnetek preprosto prenesete v računalnik prek povezave USB.

Gumbne kamere

Tehnična specifikacija:

• Video ločljivost kamere: 720x480
• Gumbna kamera za digitalno snemanje v realnem času
• Visoko občutljiv vgrajen mikrofon
• Teža: samo 17 g
• Operativni gumb za hiter in enostaven zajem snemanja
• Diskretna in elegantna oblika v obliki gumba
• Dimenzije: 70x15x10mm
• Enostavna povezava z osebnim računalnikom prek vrat USB
• Funkcija fotografiranja z ločljivostjo 1280 x 1024

Napajanje: vgrajena baterija 160 mA za polnjenje z baterijo 3,7 V, življenjska doba baterije je od 90 do 120 minut. Polnjenje prek kabla USB, povezanega z računalnikom.

!!! Prodajalec ni odgovoren za zlorabo teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (pravica, tehnični predpisi, obvestila itd.) Za delovanje z izdelki v državi!

Razprava o izdelku (3)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Dia

Vprašanja o kameri

Diana odgovori

Dober dan!
Rad bi vprašal, lahko pošljem samo slike, torej kam ste poslali slike neba video? na mail ali kam drugam? a je avtomatsko? Torej lahko uporabim power bank, da kamera deluje 6 ur brez premora? Je 50 stopinj dovolj, da lahko slika papir s testom? Kako ga torej povežem s svojim iPhoneom? Ali ima kamera bluetooth?
Hvala vam!

Prevedeno iz: cs
0
Ywe

INFO

Yweta odgovori

Dober dan, rad bi vprašal, ali je mogoče obesiti to gumbno kamero in snemati sobo. Ali kamera snema vse, kar se dogaja v prostoru, in ali je mogoče vse ponoviti v enem tednu? Pa hvala

Prevedeno iz: sk
Cool Mania

Gumbna kamera z 4 GB - MP900

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
Kamera ima kot skeniranja približno 50°, življenjska doba baterije pa približno 2 uri. Kamera ima tudi vgrajen pomnilnik velikosti 4 GB, ki zdrži približno 1-2 uri snemanja. Za vaše potrebe bi vam priporočal, da si ogledate to kamero https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, ta kamera lahko priključiti tudi za trajno napajanje. Iz vtičnice ali z uporabo zunanje baterije (power bank). Ker ima kamera vgrajen Wi-Fi, lahko kamero spremljate na daljavo preko interneta ali z uporabo kakšne programske opreme lahko kamera snema posnetke direktno na vaš računalnik in ne boste omejeni s kapaciteto pomnilniške kartice, ali pa uporabite funkcijo zaznavanja gibanja in shranite posnetke samo gibanja pred kamero.

Prevedeno iz: sk
Jen

gumb kamere

Jenny odgovori

Ali ima kamera prenos v živo?

Prevedeno iz: de
0
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene