Vohunska kamera Power Bank, skrita v bateriji 2800 mAh + WiFi + P2P + zaznavanje gibanja

Koda: 10-529
155,00 € Cena brez DDV: 129,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Vohunska kamera Power Bank, skrita v kapaciteti akumulatorja 2800 mAh + WiFi + P2P + zaznavanje gibanja in bela LED lučka.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vohunska kamera Power Bank, skrita v kapaciteti akumulatorja 2800 mAh + WiFi + P2P + zaznavanje gibanja in bela LED lučka. S svojo elegantno obliko v črni barvi se prilega v katero koli vrsto notranjosti, ne da bi kdo vedel, da gre za napravo s skrito kamero.   Naprava je opremljena z vgrajeno polnilno baterijo 2800 mAh , ki lahko služi kot polna baterija za polnjenje mobilnega telefona z dvema USB izhodoma. Uporablja se lahko v vsakem domu ali pisarni. Nedvomno najpomembnejša in uporabna funkcija je neopaženo spremljanje okolja.

Vohunska kamera Power Bank 2800mAh

skrita kamera v

Vgrajena skrita kamera snema videoposnetke v ločljivosti Full HD 1920x1080 z zvokom , torej dovolj za podrobne posnetke. Ta neopazna kamera podpira povezave P2P in WiFi - brezžično, kar omogoča postavitev neposredno kamor koli v notranjost. Vse funkcije skrite kamere lahko nadzorujete na daljavo prek prosto dostopne aplikacije "HDSmartIPC" za pametne telefone (iOS, Android), s pomočjo katere lahko v realnem času gledate slike in spreminjate nastavitve kamere. Kamero je mogoče povezati z domačim usmerjevalnikom prek omrežja WIFI ali P2P, kar omogoča spremljanje slike kadar koli in kjer koli prek mobilnega telefona.

Vohunska kamera Power Bank

Kamera vključuje tudi funkcijo zaznavanja gibanja , ki se uporablja za začetek snemanja pri zajemanju gibanja v vesolju. Odlična lastnost, zaradi katere ne boste zgrešili nobenega pomembnega posnetka, ker bodo posnetki zajeti samo med aktivnostjo. Zajeti posnetki so podvrženi stiskanju H.264, da se zmanjša velikost datoteke, in nato shranijo na podprto kartico micro SD do 128 GB .

Skrita kamera Power Bank z zaznavanjem gibanja

skrita kamera

Lastnosti:

PLUS Skrita kamera v napajalniku
plus Prenos videa WiFi in P2P v realnem času
plus 2800mAh polnilna baterija
plus Funkcija zaznavanja gibanja
plus Napajalnik z dvema USB izhodoma in LED lučko

Specifikacije:

Slikovni senzor: FULL HD 1920x1080p
Objektiv: 1MP CMOS
Ločljivost videoposnetka: 1920x1080 slikovnih pik v telefonu in 1080x720 slikovnih pik snemanje na kartico micro SD
Razmerje sličic: 20 fps
Oblika stiskanja: H.264
Kot skeniranja: 120 °
Zaznavanje gibanja: da, senzor PIR + opozorilna sporočila
Pomnilniška kartica: podpira Micro SD kartico do maks. 128 GB (ni vključeno)
Napajanje: litijeva baterija za polnjenje 2800mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
P2P: domet 30 m
LED luč: da, krmiljena prek APP
Polnjenje: kabel mikro USB
Dimenzije: 11,3x6x1,4 cm

Vsebina paketa:

1x napajalnik s FULL HD kamero
1x USB kabel
1x adapter
1x USB čitalnik za mikro SD kartico
1x posnetek
1x ročno

Zakaj kupovati vohunsko tehnologijo v naši trgovini?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. O naših zahtevah glede predelave in izboljšanja izdelkov se posvetujemo neposredno s proizvajalcem. Vsak izdelek, vključen v prodajo, bo prešel vhodni nadzor kakovosti in šele potem bo uvrščen v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da je naša prodana tehnika učinkovitejša in ima daljšo življenjsko dobo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo situacijo rešiti nujno v zadovoljstvo kupcev.

Prodajalec ne nosi nobene odgovornosti v primeru zlorabe teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (zakon, tehnični predpisi, uredbe itd.) Za delovanje izdelkov v državi !!!

OPOZORILO: Če najdete konkurenčne izdelke (po bistveno nižji ceni), ki imajo lahko enako zasnovo, vendar so uporabljeni sestavni deli, kot so optika, baterije, ali so lahko poceni (cenejša) različica izdelka , zato imajo pomembno vpliv na splošno kakovost in življenjsko dobo izdelka. Zato strankam priporočamo, da upoštevajo tudi prednosti naložbe in nakupa tudi glede na to.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene