LED RGB barvna programabilna LED majica Gluwy prek pametnega telefona (iOS/Android) - večbarvna

Koda: 01-118
95,00 € 85,00 € Cena brez DDV: 70,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED RGB barvna programabilna LED majica Gluwy prek pametnega telefona (iOS/Android)-večbarvna z zaslonom + polnilna Li-on baterija.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED RGB barvna programabilna LED majica Gluwy prek pametnega telefona (mobilni telefon iOS/Android)-večbarvna z zaslonom + Li-on baterija za ponovno polnjenje 450 mAh. To je majica z LED zaslonom znamke GLUWY, ki jo upravljate prek mobilne aplikacije, ki podpira besedilo, grafite, animacijo, glasbeni ritem ali vašo lastno risbo in prilagajanje svetlosti. LED majica se lahko polni, ker vsebuje vgrajeno Li-on baterijo 450 mAh , ki zdrži do 6 ur delovanja. Majica ima popolnoma prilagodljiv zaslon , zato se tudi, če se upogne, ne zlomi.

LED zaslon se polni prek priloženega kabla USB. Samo napolnite zaslon, nato pa skenirajte kodo QR iz priročnika v svoj mobilni telefon in naložite aplikacijo (iOS/Android).

LED programabilna majica prek mobilnega telefona (bluetooth) - lastne animacije, slike ali besedilo

led majica programabilni pametni telefon mobilni telefon

Oglejte si poljubno besedilo, sliko kjer koli in kadar koli prek aplikacije bluetooth. Zaslon vsebuje visokohitrostne barvnih osvetlitev LED z visoko svetilnostjo in svetilnosti. Lahko napišete poljubno besedilo, prilagodite obliko in ga prikažete neposredno na majici kot premikajoče se besedilo . Aktivni izenačevalnik glasbe naj bo prikazan na majici, ki se odziva na glasbo v okolici. Možnost izbire med programiranimi animacijami in njihovo prikazovanje neposredno na majici. Odlična uporaba majic za oglaševanje, zabavo!

Bodite v središču pozornosti vsake diskoteke ali zabave - majica je primerna tudi za poslovne zabave ali sponzorske dogodke

LED programabilna majica z barvnim LED zaslonom

Na vsaki zabavi ali praznovanju ne pozabite izstopati s svojim edinstvenim slogom. Nadzor aplikacije je popolnoma intuitiven in to lahko stori vsak. V aplikaciji imate na izbiro več kartic - besedilo, vzorec, animacijo grafitov. Vsak od zavihkov ponuja nastavitve za različne prikazane slike ali besedila. Na zaslonu COLOR RGB lahko prikažete in ustvarite vse slike in besedila. Na zavihku BESEDILO lahko preprosto ustvarite lastno izvirno besedilo , za vsako črko pa izberete edinstveno barvo. Na zavihku VZOREC lahko izberete različne privzete animacije ali statične slike . GRAFFITI ponuja možnost ustvarjanja lastne podobe, ANIMACIJA pa vam bo pomagala ustvariti lastne animacije . Majica lahko predvaja tudi animacijo izenačevalnika, ki se odziva na glasbo v vašem mobilnem telefonu ali v vaši bližini prek mikrofona vašega pametnega telefona. Ustvarjalnosti ni omejitev in zahvaljujoč ustvarjalni inovativni majici lahko na zabavi pokažete svojo izvirnost ali pa bo služila kot promocijska majica na poslovnih ali sponzoriranih dogodkih.

V aplikaciji lahko prosto nastavite animacije ali slike, lahko pa tudi obravnava prikaz besedila

aplikacija za led majicomajica z aplikacijo animacijeaplikacija za majico z LED zaslonomanimirana barvna majica

Za tiste bolj ustvarjalne vam aplikacija ponuja možnost ustvarjanja lastnih slik ali animacij

ustvarjalna aplikacija za majiceaplikacija za pametne telefone z vodilno animacijo

GLUWY je nova življenjska modna znamka za vse mlade, ki imajo svoj poseben slog LED zabave.

lepa ledena moda

Specifikacije:

Napajanje: DC 5V
Vgrajena Li-on baterija 450 mAh: do 6 ur delovanja
Barva majice: črna
Material majice: 100% poliester
Velikost LED plošče: 170 x 70 mm

Pogosta vprašanja

KAKO DELUJE?

Tu se uporablja elektroluminiscenčna tehnologija. LED plošča je izdelana iz tankega in zelo fleksibilnega materiala. To pomeni, da če nosite to majico, imate popolnoma enak občutek, kot če nosite klasično majico iz kakovostnega poliestra ali bombaža. Mini krmilna enota je na voljo na dnu majice, s katero lahko preprosto izklopite in vklopite besedilno LED ploščo. Ko je vklopljen, se bluetooth samodejno aktivira in LED plošča zasveti.

KAKO JE VKLJUČENA LED PANEL IN KAKO DOLG SVETI?

LED ploščo napaja vgrajena baterija in na eno polnjenje zdrži približno 6 ur. Polnjenje poteka prek vrat USB po priključitvi prek standardnega 5V adapterja ali kabla USB na računalnik.

KAKO LAHKO OČISTEM LED MAJICO?

Majico z LED besedilom lahko operete tudi v pralnem stroju, pred tem pa je treba odklopiti posamezne elektronske komponente, ki jih preprosto odstranite iz majice in jih po pranju in sušenju znova vstavite.

Ali je LED BESEDILNA PLOŠČA NA MAJICI DOBRO VIDLJIVA TAKO DAN?

Ja! Besedilna LED plošča na majici je elektroluminiscenčen material, ki uporablja LED z visoko svetilnostjo. To pomeni, da je programirano besedilo še vedno vidno na svetlobi, ponoči je vtis še učinkovitejši.

Vsebina paketa:

1x LED majica
1x USB kabel
1x Navodila za uporabo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Milan

LED RGB barvna programabilna LED majica Gluwy prek pametnega telefona (iOS/Android) - večbarvna

- Funkcionalnost,
- Učinek za druge, dober za zabavo.
- Možnost slik/animacij po meri. Mobilna aplikacija v teku.
Velikost majice malo manjša. Toda mere so navedene v tabeli velikosti, zato sem ustrezno naročila velikost (ena številka večja, kot jo običajno nosim) in je bilo v redu.

Nadarjeni najstnik je bil zelo zadovoljen. To darilo bomo zagotovo kupili še za koga.

Prevedeno iz: cs