Najboljše vohunske skrite kamere na svetu: TOP #15 nasvetov

Najboljše vohunske skrite kamere za tajno snemanje na svetu: TOP #15 nasvetov za vas. Ponujamo vam pregled - najbolj uporabne tajne vohunske kamere, kar jih je bilo narejenih. Hkrati vam ponujamo tudi praktične nasvete, kako in kam je najbolje postaviti vohunsko kamero, ali vprašanja o zakonitosti uporabe.

Potrebujete skrito kamero , da nekaj skrivoma ali diskretno posnamete? Ali imate družino, ki jo želite zaščititi, ali morate zaščititi svojo lastnino ? Skrite kamere so pogosto potrebne zgolj za spremljanje situacije , ne da bi kdo vedel , da jo spremljate in snemate , ali ko je treba posneti nekaj daleč stran, ko trenutno ne morete biti tam. Kjer je sistem preprostih nadzornih kamer prevelik in viden za skrivaj snemanje, so lahko majhne ali skrite vohunske kamere idealna rešitev za vas.

Obstaja veliko razlogov za uporabo skritih kamer ali vohunskih kamer. Vohunske kamere so zelo uporabne kot pomoč pri spremljanju in varovanju bližnjih. Torej, če imate ostarele starše ali majhnega otroka, da vidite, kako se počutijo in kako je zanje poskrbljeno, ko niste z njimi, je lahko kamera ključnega pomena pri ugotavljanju, ali je vaša družina na varnem. Če se ukvarjate z nekaterimi spori, je lahko koristno, da posnamete izmenjave, sestanke ali razprave, da se izognete napakam. Tudi, na primer, takšne ločitve so lahko zelo neurejene in je lahko zelo koristno imeti evidenco dogodkov za pravno zaščito. Če imate težave z obtožbo ali priporom, bo posnetek pokazal oziroma dokazal sodišču, da so se stvari v resnici zgodile in to je lahko odločilen dejavnik.

Torej, če menite, da bi bilo za vas koristno imeti skrite posnetke, vas prosimo, da uporabite skrite vohunske kamere. Vohunska kamera je enostavna za uporabo in cenovno dostopna . Če hočeš biti dober snemalec, se snemanec ne sme zavedati, da se snema. Torej, vohunska kamera mora biti neopazna, se zliti z ozadjem, ali pa jo je mogoče enostavno skriti v nekaj, da nikakor ni opazna. Tehnologija vohunjenja se danes pogosto uporablja.

Kakor koli že, tukaj so naši izbori za seznam 15 najboljših skritih kamer , od kamer, ki jih lahko preprosto skrijete, do kamer, ki so dobro skrite v običajnih stvareh.

#15 SET Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera 8 mm s poudarkom na besedilu + vohunska slušalka

luknjičasta kamera za izpitne naloge za pisni test

Študentski SET - Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera s fokusom na besedilo + vgrajena 1500 mAh li-on baterija + vohunska slušalka​ vam omogoča gledanje slik v realnem času in hkrati lahko prejemate navodila od druge osebe prek vohunsko slušalko v ušesu popolnoma neopazno. Ta komplet ponuja edinstveno priložnost za snemanje različnih prostorov, predmetov ali besedila na papirju s pomočjo FULL HD kamere z luknjami, ne da bi okolica opazila, in hkrati komunicirati z osebo po telefonu preko slušalke Spy. Vsa komunikacija poteka preko P2P interneta, tako da je možno spremljanje kamere in komuniciranje preko vohunske slušalke brez omejitve razdalje (pogoj je le internetna povezava) prek aplikacije (iOS/Android) na mobilnem telefonu . V napravi ni potrebna kartica SIM.

SET vključuje luknjičasto kamero in vohunsko slušalko, ki delujeta samo prek ene aplikacije, združite jo s telefonom prek wifi (ne bluetooth). Kamera ima možnost ostrenja objektiva, kar je odlično na primer pri izpitu, ko se morate osredotočiti na besedilo na papirju. Fotoaparat izostrite z obračanjem mini objektiva. Ta kamera je zasnovana za snemanje pisnega ali natisnjenega besedila.

#14 Mini Wi-Fi kamera za zaznavanje gibanja s kotom 120° + izjemno močna IR LED do 10 metrov + 360° držalo

Mini kamera z zaznavanjem gibanja

Mini Full HD Wi-Fi kamera s kotom 120° + izjemno močna IR LED do 10 metrov + 360° držalo + zaznavanje gibanja + Li-ion baterija 2600 mAh + dvosmerna avdio komunikacija. Miniaturna kamera v visokokakovostni obdelavi je idealna rešitev za neopazno snemanje slik z zvokom. Zahvaljujoč minimalnim dimenzijam je kamera zelo praktična in jo zlahka pospravite v žep. S priloženim držalom , ki je vrtljivo za 360°, lahko kamero pritrdite na steno, mizo ipd. Kamera ima kvalitetno optiko, ki bo poskrbela za kakovosten video posnetek v FULL HD kakovosti z ločljivostjo 1920x1080 slikovnih pik, z zvokom, tudi v slabih svetlobnih pogojih zahvaljujoč IR LED nočnemu vidu.

#13 Stenska ura s FULL HD kamero + WiFi in zaznavanjem gibanja

vohunska kamera v stenski uri

Stenska ura s FULL HD kamero + WiFi in zaznavanjem gibanja - ta visokotehnološki kos vas bo prepričal, da ni nujno, da so stenske ure samo navadne ure. Stenske ure Spy so na prvi pogled videti povsem običajne, a spet imajo vgrajeno skrito kamero. Zaradi modernega dizajna so stenske ure odličen dodatek za vsak dom, pisarno ali čakalnico da pazi na nadzorovano območje. Kamera v uri omogoča snemanje slik v visoki ločljivosti Full HD 1920 x 1080 z zvokom ter ustvarjanje fotografij v ločljivosti 4032 x 3024 .

Sliko si lahko ogledate v realnem času kadarkoli in kjer koli s svojim mobilnim telefonom. Zajeti posnetki gredo vedno skozi stiskanje H.264, da se zmanjša velikost datoteke, nato pa se shranijo na kartico mikro SD, ki je podprta do velikosti 128 GB . Varnostna IP kamera v uri je primerna predvsem za dom za nadzor hiše, stanovanja, otrok, hišnih ljubljenčkov, lahko pa se uporablja tudi v drugih notranjih prostorih, kjer želite imeti nadzor med vašo odsotnostjo, saj zahvaljujoč senzorju gibanja vedno boste obveščeni o nepričakovanem obisku v obliki obvestil neposredno na vaš mobilni telefon.

#12 WiFi P2P FULL HD vohunska kamera skrita v adapterju za polnilnik za mobilni telefon + zaznavanje gibanja

vohunska kamera v polnilniku USB adapter za vohunsko kamero

WiFi P2P FULL HD vohunska kamera skrita v adapterju za polnilec za mobilni telefon + zaznavanje gibanja + aplikacija (Android/iOS) daljinsko spremljanje kamere preko interneta. Ta adapter USB služi kot poln polnilnik za mobilne telefone ali tablice. Poleg tega pa snema video z zvokom v visoki FULL HD 1080P ločljivosti. Preprosto priključite adapter v električno vtičnico in skrivno snemanje se lahko začne. Zaradi nevpadljivega videza nihče ne bo niti pomislil, da gre za skrivno vohunsko kamero .

Napaja se neposredno iz električnega omrežja, zato vam ni treba skrbeti, da bi se baterija v fotoaparatu izpraznila. Zahvaljujoč brezžični povezavi WIFI se IP kamera poveže z domačim usmerjevalnikom, tako da lahko spremljate posnetke v živo s kamere, kjer koli ste. Obvestila ob zaznavi gibanja bodo zahvaljujoč mobilni aplikaciji prišla neposredno na vaš mobilni telefon . Prek njega lahko enostavno upravljate kamero. Aplikacija deluje z operacijskima sistemoma Android in iOS. Kamera snema ciklično video snemanje. Posnetek se shrani na kartico micro SD s podporo do 128 GB .

#11 Vohunsko pisalo z Wifi (P2P) s FULL HD - Mini kamera v pisalu + podpora za micro SD do 128 GB

vohunska kamera v pisalu - vohunske kamere pisalo s kamero

Spy Pen z Wifi (P2P) in FULL HD - Spy Mini kamera v peresu + micro sd podpora do 128 GB z zaznavanjem gibanja za skrivno snemanje videa z zvokom. Diskretno snemanje videa je eno, snemanje visokokakovostnih posnetkov ali slik pa drugo. Vohunsko pisalo je odlična kombinacija obojega in je res zelo enostavno za uporabo. Vohunska kamera izgleda kot stilsko in elegantno pisalo , ki zagotavlja, da nihče ne bo niti pomislil, da bi lahko šlo za skrito kamero.

Pero snema video posnetke v ločljivosti Full HD 1080p, pri 30 slikah na sekundo v formatu AVI. Pisalo je opremljeno tudi z mikrofonom, polnilno baterijo s kapaciteto 200mAh in trajanjem snemanja do 90 minut ter podporo za kartice micro SD do 128 GB. Pero je primerno za snemanje v zaprtih prostorih ali na prostem. Upravljanje peresa je zelo preprosto z enim samim gumbom. Z vohunskim peresom lahko pišete realistično in menjate vložke v njem .

#10 Vohunska ura s kamero s Full HD + IR LED + 32 GB pomnilnika

vohunska ura s kamero - vohunska ura s kamero

Vohunska ura s kamero in Full HD + IR LED + 32 GB pomnilnika. Skrita kamera v uri, s katero lahko posnamete vse pomembno kadarkoli in kjerkoli . Ta vohunska ura je visokotehnološka kombinacija modne ure in skrite vohunske kamere . Vohunske ure so izdelane iz visokokakovostnih trdnih materialov, izgledajo elegantno in ustrezajo vsaki osebi za vsako priložnost. Vgrajeni pomnilnik do 32 GB vam bo zagotovil dovolj kapacitete za video, zvok in fotografije in ni vam treba skrbeti, da vas bo kakorkoli omejeval .

Ura ima vgrajene do 4 IR LED diode visoke svetilnosti, ki jih lahko uporabljate predvsem v slabih svetlobnih pogojih. S to visokotehnološko uro lahko snemate fotografije in videoposnetke na svojih potovanjih, zajemate na primer pomembne informacije s predavanj ali posnamete fotografije in videoposnetke katere koli vrste kadarkoli in kjer koli. Posneto gradivo lahko nato preprosto prenesete na osebni računalnik s priloženim kablom USB.

vohunska kamera v power bank - vohunske kamere power bank

WIFI kamera v Power banku s P2P + 10000 mAh baterijo z 4K video ločljivostjo + 170° kotom in nočnim vidom z IR LED do 8 metrov + zaznavanje gibanja + podpora do 128GB micro SD. S to nemotečo kamero lahko posnamete video posnetke z zvokom v briljantni ločljivosti 4K. Skrita kamera izgleda kot klasičen power bank in je zato popolnoma neopazna in kompaktna. Poleg tega ima 2 IR LED luči za nočni vid do 8 metrov in zaznavanje gibanja .

Posnetek se shrani na kartico micro SD, ki je podprta do kapacitete 128 GB . Vgrajeno ima polnilno Li-ion baterijo s kapaciteto 10000mAh, ki zagotavlja res dolgo trajanje snemanja videa ali ohranjanja kamere v stanju pripravljenosti. Naprava deluje tudi kot powerbank za polnjenje mobilnih naprav, kamer itd. Ta izdelek je razvit z najnovejšo tehnologijo in uporablja tehnologijo P2P - podporo za spremljanje slike iz kamere kadarkoli in kjerkoli neposredno prek vašega mobilnega telefona . Enostaven za uporabo. Ni potrebnih nastavitev IP, imena domene in nastavitev Upnp.

Gumbna kamera #8 FULL HD s kotom 90° + zvok - Wifi DVR modul za spremljanje v živo

kamera v gumbu vohunjenje p2p spremljanje prek interneta

FULL HD gumbna kamera z 90° kotom + audio - Wifi DVR modul za spremljanje v živo z možnostjo priklopa (menjave) različnih objektivov pinhole kamer + vgrajena baterija 1500mAh. Majhen in kompakten SET: wifi omarica z anteno in vgrajeno polnilno baterijo ter luknjičasto kamero, skrito v črnem gumbu, z vidnim kotom 90° in snemanjem zvoka . Preko mikro USB reže lahko na modul priključite različne kamere, odvisno od tega, katero potrebujete (izberite iz naše ponudbe) - širokokotni objektiv, nočno gledanje, zaznavanje gibanja, kamero skrito v gumbu itd.. Naprava podpira snemanje zvoka - kamera z mikrofonom, snema tudi zvok. Wifi brezžični vohunski modul P2P Live spremljanje preko interneta in povezava različnih kamer.

Sliko iz kamere lahko spremljate v prenosu V ŽIVO preko mobilnega telefona. Kamera zajema slike v visoki FULL HD ločljivosti 1920x1080 slikovnih pik. Zajete slike se shranjujejo na podprto mikro SD kartico velikosti do 128 GB, kamero napaja polnilna baterija s kapaciteto 1500 mAh s trajanjem do 2 do 3 ur snemanja. Gumbna kamera, FUUL HD ločljivost, vgrajen mikrofon, 90° vidni kot.

#7 Luksuzna kamera 4K Wifi, skrita v avtomobilskem ključu s podporo do 128 GB mikro SD

vohunska kamera v avtomobilskem ključu ali obesek za ključe avtomobila
4K Wifi luksuzna kamera skrita v avtomobilskem ključu s podporo za do 128GB micro SD - vsekakor sodi v družino vrhunskih vohunskih pripomočkov. Njegova največja prednost je snemanje videoposnetkov v ločljivosti 4K pri 25 fps . Tako avtomobilski ključ kot obesek za ključe sta podrobno in kvalitetno izdelana, kar prispeva k njuni kredibilnosti. S ključem je poleg snemanja možno tudi fotografiranje. Kamera je vgrajena v trpežno ohišje in ponuja možnost Wi-Fi povezave, kar pomeni, da lahko posnetek z nje spremljate na daljavo od kjer koli imate dostop do interneta.
Podatki se shranjujejo na kartico micro SD/TF do maks. Kapaciteta 128 GB . Fotoaparat napaja vgrajena 900 mAh litijeva baterija, ki se polni preko mikro USB. Življenjska doba baterije z enim polnjenjem do 1,5 ure . Kamero pa je mogoče priključiti na omrežni adapter USB in tako lahko neprekinjeno snema. Ključ skrite kamere se obnaša kot prenosni bliskovni pogon USB, ko je povezan z računalnikom prek USB-ja. Zahvaljujoč natančni obdelavi je zelo malo verjetno, da bi kdo v vaši bližini opazil, da imate pri sebi napravo, ki lahko snema videoposnetke ali fotografira. V paketu boste našli veliko dodatkov.

#6 Očala z WiFi kamero + FULL HD + upravljanje na dotik + prenos videa v živo (Android/iOS) - popolna kamuflaža kamere

očala s kamero - vohunska kamera v očalih z wifi
Očala z Wifi kamero + FULL HD + upravljanje na dotik + prenos videa v živo (Android / iOS) - popolna kamuflaža kamere. Elegantna in hkrati vohunska očala imajo praktično uporabo za neopazno snemanje okolice in ultralahko konstrukcijo le 40g . So udobne za vsakodnevno uporabo. Hkrati vam ni treba pritisniti nobenega gumba, saj se odzivajo samo na dotik. S temi vohuni z očali posnameš točno tisto, kar vidiš, hkrati pa imaš proste roke torej brez sumničenja.
Druga prednost je prenos v živo preko WiFi povezave neposredno na vaš mobilni telefon preko aplikacije " GPS CAM ", ki je brezplačno dostopna za Android in iOS. Preko aplikacije lahko ne samo gledate zajete slike, temveč tudi predvajate že posnete video posnetke. Očala podpirajo ustvarjanje lastnega omrežja Wi-Fi z dosegom do 30 m , kar vam omogoča gledanje posnetka v živo za vaše prijatelje v vaši bližini.
4g 3g vohunska kamera z luknjami za sim kartico

Kamera z luknjami FULL HD s podporo za 4G SIM + Wifi s P2P + IR LED 5 m + 145° širokokotni objektiv ribje oko - pretakanje videa v živo z zaznavanjem gibanja, alarmom in podporo za kartico micro SD do 128 GB. Sliko iz kamere je mogoče spremljati v živo prek mobilnega telefona. Kamera zajema slike v visoki ločljivosti 1080P pri 25 fps podnevi in ​​ponoči zahvaljujoč nočnemu vidu na razdalji do 5 metrov, zahvaljujoč 145° kotu snemanja pa imate zadosten pregled nad zajetim območjem. Zajete slike se shranjujejo na kartico micro SD s podporo do 128 GB, kamero napaja polnilna baterija s kapaciteto 1500 mAh .

Ta luknjičasta kamera ima tudi ločen zunanji mikrofon (za še boljše snemanje zvoka). Pinhole mikro kamera je uporabno orodje v svetu vohunjenja, ko morate posneti resnično vedenje oseb, ne da bi sumili o njihovem snemanju. Zahvaljujoč možnosti vstavitve kartice SIM (s predplačniškimi internetnimi podatki) se lahko ta modularna kamera poveže z omrežjem 4G in se lahko poveže tudi z omrežjem Wi-Fi, tako da lahko gledate video z zvokom z vsega sveta ( kjer je na voljo internetna povezava).

vohunsko kamero v zvočniku
Stereo Bluetooth zvočnik s FULL HD WIFI kamero in 330° vrtljivo lečo je popoln bluetooth zvočnik z vgrajeno skrito kamero . Stereo zvočnik lahko klasično uporabljate za poslušanje glasbe , odlično pa se lahko uporablja tudi kot kamera za spremljanje vašega stanovanja, hiše ali poslovanja. Zvočnik s kamero ima 330° vrtljivo glavo, nočno gledanje in zaznavanje gibanja. Postavite ga lahko na polico, mizo in naknadno v realnem času opazujte, kaj se dogaja v prostoru, kjer se nahaja zvočnik.  
Varnostno kamero lahko povežete z domačim usmerjevalnikom prek WIFI ali P2P, kar omogoča spremljanje slike kadarkoli in kjerkoli z uporabo mobilnega telefona . Zajete slike bodo šle skozi stiskanje H.264, da se zmanjša velikost datoteke, nato pa se shranijo na kartico micro SD , ki podpira velikost do 128 GB. Optika zagotavlja visoko ločljivost Full HD 1920 x 1080 , tako da na zajetih slikah ne boste zamudili nobene podrobnosti. Zvočnik Spy ima 5000 mAh baterijo.

#3 LED namizna svetilka s kamero Wifi FULL HD in 330° vrtljivo lečo

wifi kamera v svetilki
LED namizna svetilka s kamero Wifi FULL HD in 330° vrtljivo lečo skupaj z zaznavanjem gibanja in nočnim vidom naredi to svetilko odlično neopazno varuhinjo za uporabo v zaprtih prostorih. V svetilki vgrajena kamera snema slike v visoki ločljivosti Full HD 1920 x 1080 in se nahaja na vrtljivem objektivu (ki ga lahko upravljate na daljavo), kar omogoča prilagajanje kota snemanja. Funkcije svetilke upravljamo preko prosto dostopne aplikacije , kjer lahko izberete poljubno barvo svetilke za prijetno ambientalno osvetlitev, spremenite lahko tudi kot fotografiranja s premikanjem prsta na pametnem telefonu ali približate sliko ali se pogovarjate na daljavo . zahvaljujoč dvosmerni komunikaciji.
Varnostno kamero lahko povežete z domačim usmerjevalnikom prek WIFI ali P2P, kar vam omogoča ogled slike kadarkoli in kjerkoli z uporabo vašega mobilnega telefona. Zajeti posnetki gredo vedno skozi stiskanje H.264 , da se zmanjša velikost datoteke, nato pa se shranijo na kartico mikro SD, ki je podprta do velikosti 128 GB. Ko zazna neželeno gibanje, vas bo kamera samodejno obvestila preko obvestila v aplikaciji.

#2 Mini Alarm Clock HD kamera z Wifi + IR LED + zaznavanje gibanja + napajalnik AC/DC

mini budilka s kamero

Budilka s FULL HD kamero z IR LED + WiFi + P2P je dopolnjena z nadzorom gibanja in senzorji za zaznavanje temperature in vlažnosti zraka v prostoru. S svojim elegantnim dizajnom v sijajni črni barvi se prilega kateri koli vrsti notranjosti, ne da bi sumili, da gre za skrito kamero. Kakovosten prikaz na budilki zagotavlja nemoteno berljivost posredovanih podatkov tudi pri intenzivni dnevni svetlobi. Vgrajena skrita kamera snema videe v Full HD ločljivosti 1920 x 1080 z zvokom, zahvaljujoč IR LED night vision na razdalji do 6 metrov pa boste imeli kakovostno sliko tudi ponoči. Vse funkcije skrite kamere lahko upravljate na daljavo preko brezplačno dostopne aplikacije za pametne telefone (iOS, Android), preko katere lahko spremljate slike v realnem času in spreminjate nastavitve kamere.
Digitalna budilka ima tudi funkcijo zaznavanja gibanja , ki se uporablja za začetek snemanja, ko zazna gibanje v prostoru. To je odlična funkcija, zahvaljujoč kateri ne boste zamudili nobenega pomembnega posnetka, saj bodo zajeti le posnetki med aktivnostjo. Zajeti posnetki bodo šli skozi stiskanje H.264 , da se zmanjša velikost datoteke, nato pa se shranijo na kartico micro SD , ki podpira velikost do 128 GB. Naprava je opremljena z vgrajeno 300 mAh baterijo , ki ob polni polnitvi zagotavlja neprekinjeno snemanje približno do 2 uri. Napravo lahko priključite tudi na standardno električno omrežje in tako lahko budilka s skrito kamero deluje neprekinjeno.

#1 Mini pinhole Full HD kamera z baterijo in zaznavanjem gibanja + WiFi + podpora za mikro SD 128 GB

vohun za luknjičasto kamero

Mini pinhole Full HD kamera z baterijo in zaznavanjem gibanja + WiFi + podpora za micro SD 128 GB - je točno to, kar si predstavljate pod izrazom vohunska kamera. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi in ​​mini objektivu (samo 10 x 10 mm, , ga lahko neopazno postavite skoraj povsod (tudi skritega v objekt). Slike, ki jih posname mini kamera, so v ločljivosti Full HD 1920 x 1080, fotografije pa v ločljivosti 4032 x 3024 , tako zelo zadostuje za podrobne zapise.

Naprava podpira WiFi povezavo in je brezžična , kar omogoča enostavno namestitev na steno ali strop, naknadno pa lahko vse funkcije kamere upravljate preko brezplačno dostopne aplikacije za pametne telefone (iOS, Android) kjer lahko spreminjate ločljivost videa, dolžino posameznih video posnetkov, način snemanja - detekcija gibanja ali neprekinjeno snemanje. Varnostno kamero lahko povežete z domačim usmerjevalnikom prek WIFI ali P2P, kar vam omogoča , da gledate sliko kadarkoli in kjerkoli s svojim mobilnim telefonom. Vohunska kamera podpira pomnilniške kartice mikro SD do 128 GB . Fotoaparat napaja baterija 1200 mAh , s pomočjo napajalnega kabla pa ga lahko priključite tudi na stalno napajanje, na primer v vtičnico z omrežnim AC/DC adapterjem.

Nasveti za skrivanje in uporabo skrite kamere SPY

1. Preverite, ali ne kršite nobenih zakonov.

Na splošno lahko rečemo, da je uporaba vohunskih kamer in vohunske tehnologije zelo sporna. Naši zakoni izrecno prepovedujejo uporabo kamer na mestih, kjer je očitno, da je treba ohraniti zasebnost, na primer v spalnici ali kopalnici, stranišču. Če nameravate v svojo kopalnico namestiti vohunsko kamero, se morate prepričati, da to počnete zakonito, sicer se lahko zlahka soočite z obtožbami, pravnimi stroški ali celo grožnjo z zaporom. Poleg tega obstajajo posebni zakoni, ki urejajo zvočno snemanje intervjujev, ki se lahko razlikuje od video posnetkov. Če se torej odločite za uporabo skrite kamere, preverite zakone v vaši državi, da se izognete težavam.

Če zaposlujete varuške, medicinske sestre, gospodinjske pomočnice ali druge zaposlene, poskrbite, da boste z njimi pisno sklenili soglasje za snemanje s skrito kamero. In v tej pogodbi lahko navedete dogovorjene pogoje, da jih lahko gledate ali posnamete kadar koli, medtem ko opravljajo svoje delo. Jasno soglasje vam bo zagotovilo nekaj zaščite, da so bili seznanjeni s spremljanjem, če boste kdaj morali dokazati njihovo vedenje ali dejanja.

2. Preverite, ali skrita kamera deluje točno tako, kot želite.

Najboljši način za skrivanje in uporabo vohunske kamere je vadba in vadba snemanja. Ko najdete vohunsko kamero, ki jo želite uporabiti, se morate prepričati, da jo preizkusite pod natančnimi pogoji, v katerih želite vaditi snemanje. Če boste torej posneli video nekoga, ki ponoči vstopa v sobo, se prepričajte, da bo vaša kamera delovala pod natančnimi pogoji. Nič ni bolj tragičnega kot dobiti videoposnetek tega, kar želite posneti, na koncu pa ni mogoče prepoznati, kaj želite, ali posnetek ni iz dobrega kota, ali kamera nima nočnega vida itd. Torej še enkrat preverite, kaj pričakujete od posnetka in ali je vaša vohunska kamera primerna in pravilno nastavljena. Test, test in še enkrat test.

3. Dobra mesta za skrivanje skrite kamere

Če želite ugotoviti, kam postaviti kamero, se samo ozrite po sobi in poglejte, kam lahko preprosto skrijete majhno kamero.

Viseče luči in lestenci - luči na stropu so odlično mesto za skrito kamero. Le redki menijo, da bi tam lahko postavili vohunsko kamero.

Pohištvo, kot so miza, nočna omarica in predalnik - večina sob ima pohištvo, to je lahko dobro mesto za skrito kamero, skrito za običajnim predmetom, kot je ura ali radio. Seveda lahko dobite tudi skrito kamero v uri in jo imate kar na nočni omarici.

Zavesa ali zavesa - še en odličen kraj za skrivanje kamere je lahko za zaveso ali na zavesi. Če želite majhno vohunsko kamero, jo lahko pritrdite na zgornjo stran zavese ali direktno na zaveso.

TV sprejemnik – dobra ideja bi bila namestitev majhne kamere blizu televizorja ali nanj. Če že, se prepričajte, da je nekoliko izven neposrednega vidnega polja, da nihče ne opazi kamere.

Prenosnik ali računalnik – če imate na mizi računalnik in drugo računalniško opremo, vam ne bi smelo biti težko najti načina, kako skriti kamero.

Knjižna polica - namestitev skrite kamere na knjižno polico je morda dobra ideja. Še posebej, če je skrita kamera v obliki knjige ali pa lahko knjige prilagodite tako, da kamero diskretno držite med knjigami.

Okrasni predmet - katera koli vaza, okvir za slike ali drug okrasni predmet, vključno z igračami, ki lahko prekrijejo ali skrijejo kamero, bo dobra ideja za postavitev.

Ogledala – lahko kupite dvostransko ogledalo in vanj postavite vohunsko kamero. V nasprotnem primeru pa je možen neposredni nakup ogledala z vgrajeno skrito kamero.

Svetilke - eno žarnico ali svetilko lahko vzamete ven in vanjo vstavite vohunsko kamero, skrito v svetilki.

Rože in rastline – majhno kamero lahko postavite v rožo ali v cvetlični lonec in jo postavite na primer na okensko polico. Še posebej dobro se bo obneslo skrivanje v živobarvnih rastlinah.

Upamo, da vam bodo ti nasveti za skrito in vohunsko kamero ter predlogi pomagali varno in učinkovito slediti in snemati. Širšo ponudbo vohunskih kamer lahko najdete neposredno na spletni strani www.cool-mania.si