Bubble machine - Leaf blower maker prenosni 200ml kapaciteta + 2 LED

Koda: 11-711
35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Bubble machine - Leaf blower mater prenosni 200 ml kapaciteta + 2 LED beli luči odpira vrata v čarobni svet, kjer se zabava nikoli ne konča.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Stroj za mehurčke - prenosni izdelovalec listov s prostornino 200 ml + 2 beli LED lučki odpira vrata v čarobni svet, kjer se zabava nikoli ne konča. Predstavljajte si osupljiv izbruh veselja z našim avtomatskim strojem za ustvarjanje mehurčkov z 20 luknjami, pripravljenim, da poživi vsako zabavo ali družinsko srečanje. S kapaciteto 200 ml tekočine za mehurčke in neprekinjenim delovanjem ta stroj ne preneha proizvajati na stotine sijočih mehurčkov , ki plešejo v zraku in pričarajo nasmehe na obraze otrok in odraslih.

stroj za mehurčke - izdelovalec mehurčkov puhalo

Svetlobna predstava pod zvezdami

Pri stroju za mehurčke ne gre samo za mehurčke, temveč tudi za svetlobo. Zahvaljujoč vgrajenim hladnim lučkam ta stroj za mehurčke vsak mehurček spremeni v blisk čarobne lepote. Ne glede na to, ali se odločite za zabavo zunaj pod zvezdnatim nebom ali ustvarite čarobno vzdušje v zaprtih prostorih, bodo ti očarljivi svetlobni učinki dodali dodatno dimenzijo vsakemu mehurčku in okrepili izkušnjo vašega praznovanja.

zabava stroj za mehurčke bubbler maker naprava za puhanje

Brezskrbna pustolovščina z mehurčki

Aparat za mehurčke je vrhunec udobja in zabave. Brezžična zasnova , ki jo napaja 6 x AA baterij, pomeni, da lahko svoj aparat za mehurčke vzamete kamor koli s seboj, v zaprtih prostorih ali na prostem, brez skrbi, da bi našli vtičnico. Z dvema prestavama lahko prilagodite količino mehurčkov glede na razpoloženje na zabavi, medtem ko odpornost proti polivanju in enostaven ročaj zagotavljata, da bo vaša peneča zabava brez težav in čista. S priloženimi 4 vrečkami za polnjenje ste vedno pripravljeni na neskončno peneče vznemirjenje , ki bo vsakomur pričaralo nasmeh na obraz.

naprava za puhanje mehurčkov mini prenosna naprava

Specifikacija:

  • Material: ABS, PP
  • Napajanje s 6x AA baterijami
  • Dimenzije izdelka: 19 × 13,2 × 12,4
  • Neto teža: 600 gramov
  • 2x hitrostni menjalnik


Vsebina paketa:
1x aparat za mehurčke
1x ročaj
4x polnilne vrečke
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene