Elektronska vizitka NFC - tapnite telefonske kartice za ključe kot obesek/kartica - SOCIAL TAP

Koda: 11-703
25,00 € Cena brez DDV: 20,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Elektronska vizitka NFC - tapnite telefonske kartice za ključe kot obesek/kartica - SOCIAL TAP​ ponuja sodobno alternativo klasičnim papirnatim vizitkam.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Elektronska vizitka NFC - tapnite telefonske kartice za ključe kot obesek/kartica - SOCIAL TAP​ ponuja sodobno alternativo klasičnim papirnatim vizitkam. Vizitka prek svojih izdelkov s tehnologijo NFC (Near Field Communication). Te inovativne kartice in FOB omogočajo brezžično izmenjavo podatkov s pametnimi telefoni in tablicami. Preprosto pritrdite kartico ali obesek za ključe na napravo in brez truda izmenjajte kontaktne podatke in URL-je spletnih mest .

S tem brezhibnim omrežnim procesom je povezovanje z drugimi preprostejše kot kdaj koli prej. Je idealna rešitev za strokovnjake in podjetja, ki iščejo učinkovit način za krepitev svojih poklicnih povezav.

1x White Social Tap kartica : Elegantna, minimalistična kartica iz trdnih materialov. S preprostim dotikom (z uporabo tehnologije NFC) ali skeniranjem lahko preprosto delite kontaktne podatke ali profile na družbenih omrežjih. Idealno za mrežne dogodke.

1x Social Tap FOB Tag : Kompakten prenosni obesek za ključe za družabne stike na poti. Za hiter dostop ga pritrdite na ključe, torbo ali trak. Skenirajte kodo ali tapnite (z uporabo tehnologije NFC) in brez težav delite svoje družabne podatke.

1x nalepka Social Tap: samolepilni dodatek za preprosto povezavo. Prilepite ga na telefon in se povežite s preprostim dotikom.

tapnite vizitke elektronske družabne vizitke nfc

Neprekinjeno delovanje brez baterije

Elektronske vizitke Social Tap so zasnovane tako, da ne potrebujejo baterij ali zunanjih virov napajanja . Zahvaljujoč uporabi pasivne tehnologije NFC lahko te kartice in obeski za ključe neomejeno prenašajo podatke. Ta funkcija zagotavlja, da lahko kartice uporabljate večkrat, ne da bi vas skrbelo, da bi se izpraznile ali da bi morali zamenjati baterijo. To je okolju prijazna alternativa, ki zmanjšuje količino odpadkov, hkrati pa ponuja neprekinjeno delovanje, kar je zelo dragoceno v današnjem hitro spreminjajočem se poklicnem okolju.

elektronske vizitke social tap
Enostavno posodabljanje in deljenje

Ena najpomembnejših prednosti je možnost enostavnega posodabljanja kontaktnih podatkov. Svoje podatke lahko spremenite tako pogosto, kot želite, s čimer zagotovite, da so vaši poklicni podatki vedno posodobljeni. Poleg tega lahko kartice in obeske za ključe delite s sodelavci in poslovnimi partnerji, kar vam omogoča učinkovito razširitev vaše mreže stikov. Zaradi te prilagodljivosti so izdelki Social Tap orodje, ki se prilagaja različnim poklicnim potrebam in situacijam.

Specifikacija:

  • Tehnologija: NFC (Near Field Communication)
  • Vrsta: kartice, obeski za ključe FOB
  • Značilnosti: Brezžično deljenje kontaktnih podatkov in URL-jev
  • Združljivost: pametni telefoni, tablice
  • Energetska učinkovitost: Ne potrebuje baterij ali zunanjih virov napajanja
  • Posodobitve: Možnost neomejenega ažuriranja kontaktnih podatkov


Vsebina paketa:
1x White Social Tap kartica
1x FOB oznaka Social Tap
1x nalepka Social Tap
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene