Jeklen boben z jeklenim jezikom z 2 palicama

Koda: 11-655
45,00 € 35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Boben z jezikom - Jeklen set bobnov z jezikom z 2 palicama - ti bobni so simfonija idej in glasbenih inovacij, ki bodo prebudile vaše glasbeno doživetje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Boben z jezikom - Jeklen set bobnov z jezikom z 2 palicama - ti bobni so simfonija idej in glasbenih inovacij, ki bodo prebudile vaše glasbeno doživetje. Ta jekleni dragulj je nepogrešljiv spremljevalec vseh ljubiteljev melodičnosti in njihovih ustvarjalnih izraznih poti. Zaradi njegove kompaktne zasnove in trpežnih materialov je zanesljiv partner za glasbene avanture na cesti in doma. Oživite svoje glasbene izraze in dovolite bobnu Tongue, da premakne meje vaše ustvarjalnosti.

jekleni bobni z jezikom

Primerno za vse starostne skupine

Jezični boben je glasbilo, ki s svojo edinstveno kombinacijo zvoka in enostavne uporabe nagovarja vse starostne skupine . Zaradi prijetnega tona in intuitivnega upravljanja je idealen spremljevalec tako za mlade glasbene navdušence kot za izkušene glasbenike. Ne glede na to, ali ste začetnik ali napreden glasbenik , vam Tongue drum odpre vrata v svet melodije in ritma. Uživajte v neskončnih možnostih ustvarjanja glasbe s tem univerzalnim inštrumentom, ki prinaša veselje do igranja v vseh starostih.

jekleni set bobnov

Mehka nebeška melodija

Jezični boben nosi s seboj čarobni pridih nežne nebeške melodije. Njegov jekleni jezik ustvari bogato zvočno izkušnjo , ki poudari lepoto glasbe v najbolj občutljivi predstavitvi. Z vsakim dotikom njegove tipke oddajajo melodične tone in ustvarjajo vzdušje mirne harmonije. Z bobnom Tongue drum ni glasbenih omejitev - samo čista, nebeška melodija, ki pritegne dušo in nosi delček nebeške glasbene magije . Skrbno izbrani materiali niso le močni, temveč tudi odporni na čas in zahtevne pogoje. Vsak kos, ustvarjen iz teh materialov, odraža zavezanost kakovosti in vzdržljivosti.

Tehnični podatki:

  • Material: jeklo, les, guma
  • Dimenzije izdelka: 16 x 16 x 8 cm
  • Teža: 520g


Vsebina paketa:

1x boben z jezikom
2x bobnarske palčke
4x podaljški za prste
1x Glasbena knjiga
1x torba za prenašanje
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene