Set 2 kozarcev za vino Rose - darilo kozarec za vino v obliki vrtnice

Koda: 11-654
35,00 € 27,00 € Cena brez DDV: 22,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Set 2 kozarcev za vino Rose - darilo kozarec za vino v obliki vrtnice​ je idealno darilo ne le za valentinovo, ampak tudi za romantično večerjo v dvoje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Set 2 kozarcev za vino Rose - darilo kozarec za vino v obliki vrtnice​ je idealno darilo ne le za valentinovo, ampak tudi za romantično večerjo v dvoje. S svojo čudovito obliko, ki spominja na cvet vrtnice, bo vsakemu romantičnemu trenutku vnesla pridih razkošja in elegance. Vsak požirek iz tega kozarca postane posebno doživetje, ki združuje slasten okus vina z romantičnim atmosferskim pridihom.

set kozarcev za vino v obliki vrtnice

Eleganten dizajn

Eleganten dizajn je sinonim za stil in okus . Njegova preprostost in brezčasnost poudarjata lepoto v vsaki podrobnosti. Ta vizualni biser združuje sodoben pristop s klasično eleganco, zaradi česar je idealen za tiste, ki cenijo nežnost in prefinjenost. Z elegantnim dizajnom vsaki situaciji dodate pridih luksuza in dvignete estetiko na novo raven. Je več kot le stilski element , je izraz vašega okusa in občutka za lepoto.

set kozarcev za vino rose

Romantično presenečenje

Valentinovo presenečenje je skrivnostni balzam ljubezni, zavit v čudovit paket nežne romantike. Ta čarobna izkušnja prinese v razmerje lepoto presenečenja in veselja , ki ju ne boste pozabili. Njegov edinstven šarm in romantični pridih ustvarjata nepozabne spomine, saj je vsak trenutek s tem presenečenjem poln ljubezni in sreče. Naj bo vaš dan nepozaben s to čudovito gesto, ki bo razcvetela srca in zasijala najsrečnejšo ljubezen.

Skrbno izbrani materiali niso le močni, temveč tudi odporni na čas in zahtevne pogoje. Vsak kos, ustvarjen iz teh materialov , odraža zavezanost kakovosti in trajnosti. S to zanesljivo in robustno konstrukcijo ne dobite le izdelka, temveč tudi zagotovilo, da vam bo dolgoročno služil zanesljivo in vzdržljivo.

Tehnični podatki:

  • Material: steklo
  • Dimenzije izdelka: 8 x 22,5 cm
  • Teža: 120g


Vsebina paketa:

2x Kozarec za vino v obliki vrtnice

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene