Set za suši - komplet maki (komplet za izdelavo ali komplet iz 100% originalnega bambusa)

Koda: 11-403
79,00 € 42,00 € Cena brez DDV: 35,00 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Set suši - komplet maki (komplet za pripravo ali komplet iz 100% originalnega bambusa) sušenje pri pripravi ali pripravi suši s tem darilnim kompletom še nikoli ni bilo lažje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Set suši - komplet maki (komplet za izdelavo ali komplet iz 100% originalnega bambusa) priprava ali priprava sušija s tem darilnim kompletom še nikoli ni bila lažja. Hitro in enostavno pripravite svoj najljubši obrok. Komplet sušija ne sme manjkati v kuhinji nobenega ljubitelja azijske kuhinje, le v nekaj preprostih korakih lahko ustvarite najlepši suši, kar ste jih kdaj videli. Azijska kuhinja je v zadnjem času postala zelo priljubljena, vendar se to odraža tudi v končni ceni azijske kuhinje ali sušija. Postanite profesionalni kuhar sušija zahvaljujoč našemu kompletu Maki.

Znano je, da ustvarjanje okusnega in lepega sušija sploh ni enostavno, zapletena je tudi proizvodnja sušija. Tudi če imate vse pripravljeno in so sestavine odlično kuhane, lahko pri stiskanju ali valjanju makija gre vse narobe. Vendar bo komplet maki zagotovil enakomerno in čvrsto strukturo, potrebno za popoln suši. Komplet suši vam bo omogočil, da ustvarite popoln azijski obrok, ki bo všeč vsem.

Set suši - priprava sušija nikoli ni bila lažja in bolj naravna. Kadar koli preprosto ustvarite suši ali maki.

komplet za pripravo sušija - darilo

Pripravite sestavine in v nekaj preprostih korakih pripravite suši po vaših željah in okusu. Komplet je zelo trpežen - zahvaljujoč dejstvu, da je narejen iz 100% bambusa in je iz istega razloga njegovo čiščenje popolnoma brez težav in enostavno. Zahvaljujoč posebnemu kompletu Maki bo vsaka pojedina edinstvena, vaš obisk, družina ali prijatelji pa bodo ostali tiho presenečeni nad popolnim sušijem, ki ste mu ga pripravili.

plus Enostavna priprava makija/sušija
plus Iz pravega 100% bambusa
plus Lep tradicionalni dizajn

Lastnosti:

Material: 100% bambus
Rimske oblike: 20 x 6 x 6 cm
Mere bambusove palice: 23 x 13 x 4 cm
Dimenzije stiskalnice iz bambusa: 20 x 6 x 3,5 cm
Teža: 682 gramov

Vsebina paketa:

1x komplet Maki
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Sushimajster

Set za suši

iz bambusa

Z njim lahko pripravite popoln suši ali maki. Pred tem sem jih naredila ročno, vendar niso bile tako lepe in enakomerne, notranjost pa je bila bolj razmetana - meni super!

Prevedeno iz: sk