Valentinova vrtnica - XXL Velika roža rdeča vrtnica darilo 1,6m

Koda: 11-653
59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Valentinova vrtnica - XXL Velika cvetlična rdeča vrtnica darilo 1,6m​ - romantično darilo zanjo - žensko, dekle, fanta, ženo, ne samo za valentinovo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Valentinova vrtnica - XXL Velika cvetlična rdeča vrtnica darilo 1,6m​ - romantično darilo zanjo - žensko, dekle, fanta, ženo, ne samo za valentinovo, ki ga ne bo pozabila. Vrtnica je kraljica cvetličnega kraljestva, osupljiva v svoji velikosti in izjemni gracioznosti. Ta monumentalna lepota s svojo veličastno prisotnostjo krasi vsak prostor in vzbuja začudenje vsakogar, ki jo vidi. S svojimi masivnimi listi in elegantno obliko predstavlja edinstven kos, ki združuje lepoto narave in rt. Ogromna vrtnica XXL ni samo cvetlični dodatek, je izjava o velikosti in lepoti, ki slavi milino in bistvo naravne elegance.

Vrtnice kot darilo za žensko - XXL velika vrtnica

XXL velika vrtnica - Vrtnice kot darilo za žensko

Romantično valentinovo presenečenje

Valentinovo presenečenje je skrivnostni balzam ljubezni, zavit v čudovit paket nežne romantike. Ta čarobna izkušnja prinese v razmerje lepoto presenečenja in veselja , ki ju ne boste pozabili. Njegov edinstven šarm in romantičen pridih ustvarjata nepozabne spomine, saj je vsak trenutek s tem presenečenjem poln ljubezni in sreče . Naredite valentinovo nepozaben s to čudovito gesto, ki bo razcvetela srca in zasijala najsrečnejšo ljubezen.

vrtnica velikanka 1,6m vrtnica velikanka darilo

Nepopustljiva lepota

Ta XXL vrtnica poudarja odličnost svojega nebledečega razpoloženja. Za razliko od navadne vrtnice ta cvetna kraljica pusti vtis neizmerne svežine in traja večno. Vsak pogled nanj prikliče poseben trenutek, ko je bil podarjen, z vsakim letom pa se njegova lepota in čar le še poglabljata. Pustite se prevzeti lepoti in zgodbi, ki jo v vaše življenje piše nesmrtna lepota XXL vrtnice.

Tehnični podatki:

  • Material: PE
  • Mere izdelka: steblo: 1,6 m, premer vrtnice: 70 cm
  • Teža: 350 g

Vsebina paketa:

1x velika XXL vrtnica

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene