Držalo za pisala - Luksuzno in ekskluzivno stojalo za pisala Historic Knight

Koda: 100-005
49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Držalo za pisala - Luksuzno in ekskluzivno stojalo za pisala Historic Knight​ je čudovito okrasno držalo, primerno kot darilo, namizni organizator ali sodobna notranja dekoracija.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Držalo za pisala - Luksuzno in ekskluzivno stojalo za pisala Historic Knight​ je čudovito okrasno držalo, primerno kot darilo, namizni organizator ali sodobna notranja dekoracija . Vstopite v čarobni svet, kjer se srečata zgodovina in ustvarjalnost. Kipec viteza s peresom je unikaten okras, ki pusti domišljiji na plano. Ta veličasten kip prinaša starodavno slavo in eleganco viteštva naravnost v vaš prostor. Ne le okrasi vašo notranjost, ampak služi tudi kot praktično držalo za pisala.

Luksuzna pisala - Ekskluzivno stojalo ali držalo za pisala (darilni set)

knight držalo za pero - stojalo za pero

Ustvarjeno z natančnostjo in ljubeznijo do detajlov

Držalo za pero v obliki priklonjenega viteza z dvignjenimi rokami, ki držijo pero, je ustvarjeno z natančnostjo in ljubeznijo do detajlov. Ujame eleganco in pogum viteštva ter ju poveže s svetom besed in ustvarjalnosti. Držalo za pisalo je izdelano iz kakovostnega in trpežnega materiala. Vitez je narejen iz smole, pero pa iz kovine, ima fantastično obliko in izgleda odlično na mizi. Je popolna ideja za darilo za vsako priložnost. Vitez je opremljen s peresom, vendar lahko drži kar koli drugega, kot so svinčniki, markerji, odpirač za pisma in drugi predmeti.

kip viteza - držalo za pero ali stojalo za pero

Estetski element, ki bo krasil vaš dom

Pogled na tega junaškega viteza, ki drži pero, bo odprl vrata neskončnega navdiha. Njegov viteški odnos izraža odločnost in modrost, njegov trden prijem peresa pa moč. Je priložnost, da v svoj dom vnesete močan estetski element, tako da okrasite svojo mizo, knjižnico ali poseben kotiček, namenjen ustvarjalnosti.

držalo za pero v obliki viteza

Zgodovinsko vzdušje

Kipec viteškega držala za pero je čudovit dekorativen dodatek, s katerim lahko okrasite in poživite svoj dom. Njegova eleganca in eleganten dizajn v vaš prostor vneseta edinstveno zgodovinsko vzdušje. Držalo je izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. Njegova edinstvena oblika in izraz kipa viteza s peresom bosta pritegnila pozornost vsakogar, ki ga bo pogledal. To držalo za pisala je odlično darilo za vsakogar, ki ceni lepoto in izvirnost.

stojalo za pero vitez dekoracija držalo za pero

Specifikacija:

  • Material: vitez - smola, pero - kovina
  • Barva: po vaši izbiri (barvo napišite v opombo ob naročilu)

Vsebina paketa:

1x držalo za pero Knight
1x pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene