Pero s črnilom iz perja - luksuzno starinsko kaligrafsko pero s peresom + stojalo + 5 peres

Koda: 100-017
59,00 € 49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pero s črnilom iz perja - luksuzno starinsko kaligrafsko pero z utopno konico + stojalo + 5 peres​ je pravi biser ne le za umetniška srca in vse nostalgike.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pero s črnilom iz perja - luksuzno starinsko kaligrafsko pero s peresom + stojalo + 5 peres​ je pravi biser ne le za umetniška srca in vse nostalgike. To posebno pisalo nosi lepoto preteklih časov in vam omogoča, da obudite umetnost kaligrafije z elegantnim slogom.

luksuzna kaligrafska peresa s konico za namakanje


Izjemno darilo za ljubitelje pisave in vintage stila

Starinsko kaligrafsko pero je izviren in eleganten okras, ki ne bo pritegnil le pisateljev, umetnikov in ljubiteljev knjig, ampak tudi ljudi, ki imajo radi retro stvari. Njegova postavitev na delovno mizo je res izjemna, saj vizualno razširi prostor in ustvari prijetno delovno vzdušje. S svojo eleganco in zgodovino lahko to pero naredi vsako pisarno ali delavnico udobno. Naj vas navdihne njegov kaligrafski čar in vstopite v svet pisanja z edinstvenim slogom.

set peresnih peres ink dip

Umetniški izraz s 5 različnimi kaligrafskimi peresniki

Kaligrafija je umetnost, ki se je rodila iz spretnosti in strasti do pisanja. Starinsko kaligrafsko pero daje kaligrafu neomejeno ustvarjalnost in izražanje. S 5 različnimi konicami je mogoče doseči širok razpon učinkov in stilov pisanja. Fine konice omogočajo natančno in podrobno pisanje, kar je idealno za ustvarjanje tankih in nežnih linij. Nasprotno, debelejše konice ponujajo možnost ustvarjanja širših in izrazitejših črk, kar vašim kaligrafskim delom daje moč in izraz.

darilni set peresa Antique

Luksuzni darilni set

Ta luksuzni darilni set vključuje modro pero s kovinskim ročajem, na katerega je pritrjeno originalno pero, in elegantno kovinsko stojalo. Skupaj tvorijo stilsko dekoracijo vsake delovne mize. V kompletu je tudi steklenica z modrim črnilom. Pisalo vsebuje tudi kakovostno konico, s katero je zelo prijetno pisati. Toda v paketu boste našli še 5 peres , ki imajo različne široke konice.

set peresnih peres, luksuzno peresno pero

Specifikacija:

  • Kovinska različica pisala
  • Kovinska podlaga
  • Modro črnilo


Vsebina paketa:

1x starinsko kaligrafsko pero s konico za namakanje
5x kaligrafska peresa
1x modro črnilo
1x kovinsko podnožje

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene