Komplet peres Caligrafic - Ekskluzivno pero s peresom + 3 konice - Darilni set

Koda: 100-021
49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Komplet peres Caligrafic - Ekskluzivno pero s peresom + 3 konice - Darilni set. Ta luksuzni komplet je zagotovo razkošno in elegantno darilo za vaše najdražje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Komplet peres Caligrafic - Ekskluzivno pero s peresom + 3 konice - Darilni set. Ta luksuzni komplet je zagotovo razkošno in elegantno darilo za vaše najdražje. To posebno pisalo nosi lepoto preteklih časov in vam omogoča, da obudite umetnost kaligrafije z elegantnim slogom.

ekskluzivni darilni set peresa


Izjemno darilo za ljubitelje pisave in vintage stila

Starinsko kaligrafsko pero je izviren in eleganten okras, ki ne bo pritegnil le pisateljev, umetnikov in ljubiteljev knjig, ampak tudi ljudi, ki imajo radi retro stvari. Njegova postavitev na delovno mizo je res izjemna, saj vizualno razširi prostor in ustvari prijetno delovno vzdušje. S svojo eleganco in zgodovino lahko to pero naredi vsako pisarno ali delovno sobo udobno. Naj vas navdihne njegov kaligrafski čar in vstopite v svet pisanja z edinstvenim slogom.

Kaligrafsko pero Starinsko kaligrafsko pero s peresom

Umetniški izraz s 3 različnimi kaligrafskimi konicami peresa

Kaligrafija je umetnost, ki se je rodila iz spretnosti in strasti do pisanja. Starinsko kaligrafsko pero daje kaligrafu neomejeno ustvarjalnost in izražanje. S 3 različnimi konicami je mogoče doseči širok razpon učinkov in stilov pisanja. Fine konice omogočajo natančno in podrobno pisanje, kar je idealno za ustvarjanje tankih in nežnih linij. Nasprotno, debelejše konice ponujajo možnost ustvarjanja širših in izrazitejših črk, kar vašim kaligrafskim delom daje moč in izraz.

Starinsko pero iz perja, luksuzni komplet peresnih peres

Luksuzni darilni set

Ta luksuzni darilni set vključuje nalivno pero z modrim črnilom in medeninastim ročajem , na katerega je pritrjeno originalno pero. Skupaj tvorijo stilsko dekoracijo vsake delovne mize. V kompletu je tudi steklenica z modrim črnilom. Pisalo vsebuje tudi kakovostno konico, s katero je zelo prijetno pisati. Toda v paketu boste našli še 3 druge konice , ki imajo različne široke konice.

komplet peres za kaligrafijo quill feather fair

Specifikacija:

  • Material peresa: medenina
  • 15 ml modrega črnila
  • Dolžina peresa: 25 - 26 cm


Vsebina paketa:

1x starinsko kaligrafsko pero s konico za namakanje
3x kaligrafska peresa
1x modro črnilo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

98%
98%
Carovnepero

Kaligrafsko pero

Primerno tudi za kaligrafijo
Vključuje osnovne konice in črnilo

Poleg tega, da je zelo lepo pisalo, je primerno tudi za kaligrafijo - zahvaljujoč različnim konicam lahko pišete v različnih stilih in debelinah. To je moj hobi in to pero mi je uspelo.

Prevedeno iz: sk