Komplet za kaligrafijo - Set peresnih peres + 5 peres - Darilni set

Koda: 100-022
49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Komplet za kaligrafijo - Komplet peresnih peres + 5 peres - Darilni set​ je pravi biser za umetniška srca in nostalgike ter izvirno darilo za vaše najdražje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Komplet za kaligrafijo - Set peresnih peres + 5 peres - Darilni set​ je pravi biser za umetniška srca in nostalgike ter izvirno darilo za vaše najdražje . To posebno pisalo nosi lepoto preteklih časov in vam omogoča, da obudite umetnost kaligrafije z elegantnim slogom.

kaligrafsko pero s konico za črnilo

Izjemno darilo za ljubitelje pisave in vintage stila

Starinsko kaligrafsko pero je izviren in eleganten okras, ki ne bo pritegnil le pisateljev, umetnikov in ljubiteljev knjig, ampak tudi ljudi, ki imajo radi retro stvari. Njegova postavitev na delovno mizo je res izjemna, saj vizualno razširi prostor in ustvari prijetno delovno vzdušje. S svojo eleganco in zgodovino lahko to pero naredi vsako pisarno ali delavnico udobno. Naj vas navdihne njegov kaligrafski čar in vstopite v svet pisanja z edinstvenim slogom.

Starinsko kaligrafsko pero za pisanje - darilni set

Umetniški izraz s 5 različnimi kaligrafskimi peresniki

Kaligrafija je umetnost, ki se je rodila iz spretnosti in strasti do pisanja. Starinsko kaligrafsko pero daje kaligrafu neomejeno ustvarjalnost in izražanje. S 5 različnimi konicami je mogoče doseči širok razpon učinkov in stilov pisanja. Fine konice omogočajo natančno in podrobno pisanje, kar je idealno za ustvarjanje tankih in nežnih linij. Nasprotno, debelejše konice ponujajo možnost ustvarjanja širših in izrazitejših črk, kar vašim kaligrafskim delom daje moč in izraz.

Antique quill pero - set peresnih pisal s črnilom

Luksuzni darilni set

Ta luksuzni darilni set vključuje modro pero s kovinskim ročajem, na katerega je pritrjeno originalno pero, in elegantno kovinsko stojalo. Skupaj tvorijo stilsko dekoracijo vsake delovne mize. V kompletu je tudi steklenica z modrim črnilom. Pisalo vsebuje tudi kakovostno konico, s katero je zelo prijetno pisati. Toda v paketu boste našli še 5 peres , ki imajo različne široke konice.

kaligrafsko pero v darilni škatli

Specifikacija:

  • Kovinska različica pisala
  • Kovinska podlaga
  • Modro črnilo
  • 15 ml črnilo
  • Dolžina pisala: 24 cm

Vsebina paketa:

1x starinsko kaligrafsko pero s konico za namakanje
1x 5 kaligrafskih peres
1x modro črnilo
1x kovinsko podnožje

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene